Vizitator Hodina Marlena Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Buna. Ziua am un frigider Frigider Beko DDEN517WD+, No Frost si Multiflow, Dispenser Apa, Clasa A+ De 4 ani și și 4 luni , găsesc apa sub caseta de fructe jos la frigider problema a început când așteptăm foarte mult sa se deschidă ușa frigiderului dacă luam ceva din frigider și închideam Isa și îmi mI trebuia ceva după trebuia sa aștept aproape 1 minut sa INI dea voie sa redeschid ușa și acum mai noi și pocnește .... îmi poate spune cineva de ce face așa se poate repara ....? Va mulțumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 (editat) Am editat eu titlul, fiindcă nu poți da titlul unui topic tehnic ,,Lupu Marlena,, nici pe facebook.....când vă mai înscrieți pe un forum, citiți și regulamentul, măcar în treacăt. Nu înțeleg cum poate un frigider să-ți ,,dea voie să deschizi ușa,, ??? Are blocaj ca mașina de spălat ? Apa aceea este probabil de la condens, ai verificat dacă orificiul de scurgere al condensaului nu e obturat ? Editat Noiembrie 27, 2018 de validae Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Deasupra geamului de la sertarul de fructe este o gaurica care trebuie desfundata din cand in cand (la cumparare iti da un betisor de plastic ) , ,usa se deschide mai greu din cauza vidului format !! Atentie daca ai manere de plastic nu le forta ,la mine amandoua s'au rupt (calitate turceasca ) !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum