Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa video pci

mila

Postări Recomandate

Dl. Mila, nu va faceti iluzii ca vreuna din placile enumerate vor obtine macar 5% din performanta unei placi cu acelasi chipset pe AGP/PCIe, la o latime de banda de numai 133 MB/s cat are slotul PCI nu se poate spera absolut nimic...daca aveti nevoie de o placa video PCI pentru teste, puteti folosi orice placa video PCI, diferentele intre placi sunt nule sub aspectul performantei,  toate sunt doar cu capabilitati 2D, chiar daca chipsetul pus pe placa aceea PCI  are capabilitati 3D, sau are performante serioase. Sunt de preferat cele Matrox. N-ati precizat la ce anume va este necesara o asemenea antichitate...

Link spre comentariu

Este o simpla greseala, PCI ESTE /EXISTA PE ORICE PLACA DE BAZA, MODEL VECHI, SI NU, NUMAI. NU ARE LEGATURA CU PCI-EXPRES/AUTORUL A SPECIFICAT EXACT CE DORESTE.

CAUT MAINE SI DAU UN SEMN.

Link spre comentariu
La 28.11.2018 la 9:24, mila a spus:

Placi pe slot PCI sunt si generatii mai noi de ex 8400GS dar nu am nevoie de asa ceva.

Am nevoie de o placa video PCI pentru un calculator cu Pentium 3 care nu are slot AGP

Dar are video intergrat probabil care e suficient pt. a rula sistemul de operare si atat că în rest sunt cam fără o utilizare reală acele sisteme.

Link spre comentariu

Zau asa, comentarii de prisos cum ca sistemul e depasit si la ce ar mai folosi?

Sunt convins ca nu aveti habar ce pot acele sisteme! si da nu prea pot youtube.

In cautarea mea am gasit astfel de placi video dar un proprietar a zis ca e prea frig(i frica sa nu se defecteze raritatea!) si altul a zis ca nu stie sa cheme curierul si la posta ne se duce!

Oricum e un ultim UP

Editat de mila
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări