Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marci de sigurante automate de incredere

Postări Recomandate

Buna seara, pentru cultura mea generala, si pentru ca ieri trecand prin leroy merlin mi-au picat ochii pe niste sigurante automate marca Total Green la un pret care prea batea la ochi (cu minim 4-5 lei mai ieftin decat acelasi tip de siguranta de la alt producator), am zis sa intreb pe aici care sunt producatorii in care putem avea incredere atunci cand proiectam tabloul electric, si care sunt producatorii in care nu putem avea incredere. Eu din cate stiu, sau am auzit, de incredere ar fi Legrand, Gewiss ,Schneider Electric si cam atat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 18 ore, Dan85 a spus:

Cum zici, nu te contrazic.  Mergi pe noark e mai ieftinache.

Eu merg în 90% din lucrările mele pe Schneider, care din punctul meu de vedere sunt superlativul absolut în materie de disjunctoare, dar am lucrat și cu Gewiss, Legrand, dar și Noark. Săștii că Noark mi s-au părut mai bune decât Legrand pe partea de calitate a bornelor de racord.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, dorofteius a spus:

Funny , ca spuneti Eaton....

Au picat MPR-urile, si o siguranta 4P, era inca in picioare.

Pt mine eaton sunt gunoaiele.

Fostele Moeller, transformate acum în Eaton, erau printre cele mai contrafăcute mărci de disjunctoare, dar Eaton îmi par mai bune decât înaintașele lor. Totuși, trebuie să recunosc că dintre toate mărcile enumerate până acum, Eaton ar fi pe ultimul loc în alegerile mele și regret că spun asta, întrucât unele dintre ele sunt fabricate în România, iar eu sunt adeptul cumpărării produselor românești (dar pentru asta trebuie să aibă și o calitate corespunzătoare).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări