Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED- TOSHIBA 32L3433DG

Alextv

Postări Recomandate

La 24.11.2018 la 19:00, Costica LCD a spus:

Ai masurat tensiunile pe placa de baza?, masoara si rezistenta fata de masa la iesirea fiecarei surse, e foarte posibil sa ai scurt in procesor pe una din tensiuni

Azi am facut masuratori la rece pe placa si la bobina L40 i-mi da aproape scurt la masa (4 ohm).  Tensiunea trebuie sa fie 1,5V, VOUT2, din convertorul DC/DC1-TPS65251.Sa fie procesorul in scurt ?? 

Link spre comentariu

Ar trebui sa fie 1,5v dar este ?. Daca nu este, ca sa scoateti din discutie convertorul, dezlipiti si alimentati extern cu 1,5v. Daca aveti noroc poate a scapat procesorul si aveti un cond smd sau chiar convertorul. Pe intrarea convertorului aveti tensiune ?.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, yokoono a spus:

Ar trebui sa fie 1,5v dar este ?. Daca nu este, ca sa scoateti din discutie convertorul, dezlipiti si alimentati extern cu 1,5v. Daca aveti noroc poate a scapat procesorul si aveti un cond smd sau chiar convertorul. Pe intrarea convertorului aveti tensiune ?.

Prima idee a fost si la mine convertorul. L.am dat jos si am masurat fata de masa iar bobina.Tot scurt.Am lipit convertorul la loc si acum am facut masuratori, inainte nu am avut schema.Tensiune este dupa convertor, chiar pe bobina 1,5V.Condul dupa bobina este bun.Dezlipit si masurat. Chiar nu inteleg....Puteti sa ma ajutati?

Editat de Alextv
Link spre comentariu

Tensiunea de 1,5v poate fi si pentru procesor. Iar daca procesorul se incalzeste tare el poate fi cauza defectului. Daca o luam ca in cartea de fizica rezistenta de 4 ohmi gasita poate fi corecta deoarece un curent de 375 mA pe acea bara mi se pare rezonabil. Dar un procesor pe care nu poti tine degetul mi se pare excesiv de cald si poate fi considerat defect.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Alextv a spus:

Revin. Procesorul incalzeste f.tare. 

Daca procesorul incalzeste ffoarte tare in 2 minute si nu poti tine degetul pe el atunci el este de vina , dar doar in aceste conditii , deci in 2 minute sa firiga tare atunci proc.ciupit

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Florinel TV a spus:

Daca procesorul incalzeste ffoarte tare in 2 minute si nu poti tine degetul pe el atunci el este de vina , dar doar in aceste conditii , deci in 2 minute sa firiga tare atunci proc.ciupit

Da Florin, acum am ajuns din nou la el.In aprox.3 minute frige procesorul. Chestia este ca nu gasesc placa sa.mi corespunda la pamblica LVDS pt.T-con.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări