Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare modificare surubelnita electrica

ciuca paul

Postări Recomandate

Buna seara tuturor.Mi-am cumparat o surubelnita electrica Parkside de pe olx si am luat o teapa in sensul ca mi-a venit cu acumulatorul de 3,6v 1500mha terminat .Cand am desfacut-o i-am verificat acumulatorul si avea o rezistenta de 130 om .Nu am de acelasi amperaj si am pus unul de 2000mha ,dar incarcatorul original este de 1650mha ,am pus acumulatorul mentionat ,l-a incarcat dar nu stiu daca este bine ca acum timpul de incarcare s-a marit mai mult si ledurile de confirmare a incarcarii acum sau aprins toate (rosu ,galben si verde) ,acum cum ma sfatuiti sa-mi procur alt incarcator cu un curent mai mare ptr. 2000mha? sau sa revin totusi la acumulatorul original?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• ciuca paul

3

• doru3160

2

• Haralambie

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Păi acumulatorul îl tratezi ca pe o rezistență ? Avea ceva tensiune la borne când l-ai testat ? Ai veroficat capacitatea prin încărcare maximă și descărcare pe o rezistență cunoscută ? De dat înapoi nu cred că ar merge, nu cred că vânzătorul l-a dat de bun ce era, ăsta e riscul când cumperi de la persoane necunoscute....

Ar fi trebuit să funcționeze mai bine cu un acumulator de capacitate mai mare, dar din cauza curentului mai mare cerut de noul acumulator, e posibil ca unele componente ale încărcătorului să aibă de suferit. Încărcătorul e cu sursă în comutație sau cu traf și ceva electronică ?

Editat de validae
Link spre comentariu

Nu avea nici o tensiune si nu incarca nimic iar verificarea de care amintiti nu ptr. ca nu cunosc modalitatea iar asta o stiam ca nu trebuie sa fie asa .dar daca asa este cum am spus de aproxim 130om..

Link spre comentariu

Am luat si eu cate ceva de la acest magazin, si nu pot sa spun ca n-au avut si rateuri, dar sunt foarte cooperanti cand e vorba de returnat un produs sau de schimbat ceva in caz de nevoie.Nu stiu de ce te-ai bagat sa vezi  ce e cu acel acumulator, cand cel mai simplu era sa te duci si sa incerci sa iei altul sau sa returnezi marfa si sa cumperi alta.Incarcatorul daca e mai slab decat ce ai bagat tu acum, o sa se descurce, dar probabil o sa se mareasca timpul de incarcare.Tot nu inteleg de ce vor unii sa se complice, cand se poate simplu...

Link spre comentariu

De unde a apărut informația că s-a cumpărat de la magazin, inițiatorul a menționat doar site-ul comercial, nu a spus dacă l-a luat de la persoană fizică sau firmă ?

Nu e suficient să mărești puterea (curentul maxim) încărcătorului, e posibil chiar ca cel actual să facă față consumului mărit, ci trebuie crescut curentul livrat de circuitul de control al încărcării acumulatorului.De aceea am cerut o poză, e posibil să nu fie chiar ușor de făcut asta.....mai bine las-o așa, dacă nu se supraîncălzește nimic pe timpul încărcării..

Editat de validae
Link spre comentariu

Imi pare rau, neatentia mea.Am dedus(in mod gresit) ca a fost luata din magazin.Dar, incarcatorul ar trebui sa incarce si acumulatorul de 2Ah, chiar daca cel original era de 1,5Ah.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări