ciuca paul Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Buna seara tuturor.Mi-am cumparat o surubelnita electrica Parkside de pe olx si am luat o teapa in sensul ca mi-a venit cu acumulatorul de 3,6v 1500mha terminat .Cand am desfacut-o i-am verificat acumulatorul si avea o rezistenta de 130 om .Nu am de acelasi amperaj si am pus unul de 2000mha ,dar incarcatorul original este de 1650mha ,am pus acumulatorul mentionat ,l-a incarcat dar nu stiu daca este bine ca acum timpul de incarcare s-a marit mai mult si ledurile de confirmare a incarcarii acum sau aprins toate (rosu ,galben si verde) ,acum cum ma sfatuiti sa-mi procur alt incarcator cu un curent mai mare ptr. 2000mha? sau sa revin totusi la acumulatorul original? Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Trebuia sa il dai inapoi. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Păi acumulatorul îl tratezi ca pe o rezistență ? Avea ceva tensiune la borne când l-ai testat ? Ai veroficat capacitatea prin încărcare maximă și descărcare pe o rezistență cunoscută ? De dat înapoi nu cred că ar merge, nu cred că vânzătorul l-a dat de bun ce era, ăsta e riscul când cumperi de la persoane necunoscute.... Ar fi trebuit să funcționeze mai bine cu un acumulator de capacitate mai mare, dar din cauza curentului mai mare cerut de noul acumulator, e posibil ca unele componente ale încărcătorului să aibă de suferit. Încărcătorul e cu sursă în comutație sau cu traf și ceva electronică ? Editat Noiembrie 22, 2018 de validae Link spre comentariu
ciuca paul Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Nu avea nici o tensiune si nu incarca nimic iar verificarea de care amintiti nu ptr. ca nu cunosc modalitatea iar asta o stiam ca nu trebuie sa fie asa .dar daca asa este cum am spus de aproxim 130om.. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Încărcătorul e o sursă în comutație sau traf clasic și limitare electronică ? O poză a plăcii ai putea pune ? Link spre comentariu
ciuca paul Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Da, incarcatorul este unul in comutatie iar modulul electronic al surubelnitei este unul destul de complicat (momentan nu-l pot fotografia) .. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Am luat si eu cate ceva de la acest magazin, si nu pot sa spun ca n-au avut si rateuri, dar sunt foarte cooperanti cand e vorba de returnat un produs sau de schimbat ceva in caz de nevoie.Nu stiu de ce te-ai bagat sa vezi ce e cu acel acumulator, cand cel mai simplu era sa te duci si sa incerci sa iei altul sau sa returnezi marfa si sa cumperi alta.Incarcatorul daca e mai slab decat ce ai bagat tu acum, o sa se descurce, dar probabil o sa se mareasca timpul de incarcare.Tot nu inteleg de ce vor unii sa se complice, cand se poate simplu... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) De unde a apărut informația că s-a cumpărat de la magazin, inițiatorul a menționat doar site-ul comercial, nu a spus dacă l-a luat de la persoană fizică sau firmă ? Nu e suficient să mărești puterea (curentul maxim) încărcătorului, e posibil chiar ca cel actual să facă față consumului mărit, ci trebuie crescut curentul livrat de circuitul de control al încărcării acumulatorului.De aceea am cerut o poză, e posibil să nu fie chiar ușor de făcut asta.....mai bine las-o așa, dacă nu se supraîncălzește nimic pe timpul încărcării.. Editat Noiembrie 22, 2018 de validae Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Imi pare rau, neatentia mea.Am dedus(in mod gresit) ca a fost luata din magazin.Dar, incarcatorul ar trebui sa incarce si acumulatorul de 2Ah, chiar daca cel original era de 1,5Ah. Editat Noiembrie 22, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum