Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led Hitachi model 32HYC01

mercenarx

Postări Recomandate

Acum 13 ore, mercenarx a spus:

de disparut , vor disparea doar cei care nu tin pasul cu tehnologia , pentru ca altfel , nu vad rostul fabricarii acestor aparate de lipit.. (rebbaling , bonding machine , etc.)

cel mult , depanarea va fi facuta (intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat) , doar de firme care isi permit achizitionarea de aparatura de ultima tehnologie.

la modul simplu spus , nu vor mai fi patru depanatori , ci doar unul..

Domnilor colegi va rog frumos sa nu ne mai contrazicem pe teoria electronisti mai buni sau mai rai ca meserie,am ajuns ca clientii sa opteze pentru o achizitie noua la electro... datorita faptului ca componentele sant scumpe si plus ca manopera il determina sa cumpere nou. Va salut si cu respet pe toti.!!!

Link spre comentariu

stimati colegi , cred ca este vb de o neintelegere , care genereaza dicutii in contradictoriu.

aici NU am vorbit despre electronisti buni sau rai , ci despre faptul ca nu TOTI , vor mai putea sa practice meseria asta..

de ce?

pai simplu :

daca pentru un zidar (de exemplu) , de sute de ani nu s-au schimbat mistria , canciogul , bolobocul , s.a.m.d , costurile lor fiind insignifiante comparativ cu veniturile acestuia , ei bine nu acelasi lucru se intampla in electronica , costurile echipamentelor fiind deja sf pentru multi ; acesta este motivul pentru care am spus ca va ramane un depanator din patru..

colegul Florinel TV , cred ca are dreptate referitor la schimbatul electronicelor ca pe ciorapi (unii in romanica nici ciorapii nu ii schimba prea des..)

cat despre partea de social invocata de acelasi coleg Florinel TV , sunt de acord ... dar la partea cu banii la banca ... deh .

o sa-mi spuneti ca si la zidar , au aparut lasere pentru nivel , paralelisme, unghiuri , etc. , si sunt de acord (valoarea lor fiind si de mii de euro).

doar ca acelasi zidar (ma refer la unul bun) , va face aceleasi masuratori (uneori chiar mai precise , si stiu ce vorbesc) cu un furtun de nivel si cu un boloboc de dimensiuni adaptate situatiei.

un electronist , insa, nu va putea sa mai depaneze , DECAT cu sculele prohibitive.

cam asta..

Link spre comentariu

:offtopic2Bine punctat!!!, zidar/zugrav este tata si il mostenesc, am ridicat case de la fundatie pana la dulgherie cu acoperis, am schimbat meseria, pentru ca mergea bine prin anii 90 si uite asa am ramas ca depanator TV sarac, asi vrea sa mai lucrez in constructii dar nu ma mai lasa HOITUL......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări