Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft led Telefunken T32TX275

sorinpavel

Postări Recomandate

Salut colegi.

PCB 17MB82S

Sursa 17IPS71

Ecran VES315WNDL-N01

In st-by ledul rosu sta aprins.La comanda ON incepe ledul sa palpaie si asa ramane.

Un soft pentru stick are cineva? Sau binurile pentru memorii?

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

4

• yokoono

4

• Florinel TV

2

• bobo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La acedt sasiu merg scrise direct in circuit daca de modifica putin clestisorul(invrntie marca,Costica lcd).

Invrliti bine cu staniol plasticul daca lr cititi in circuit.3 straturi de staniol adeziv.

Link spre comentariu

Sunt mai multe modele pentru acest tip de placa : cu 1 sau 2 tunere, cu una sau 2 iesiri hdmi, cu memoriile lipite de CI, memoriile spre mijlocul placii etc. Pentru cele cu memoriile langa card, ca sa nu topesc plasticul cu aer, am pilit un cleste pentru a avea loc ca apuc memoria. Si incercat apoi de citit cu CH341. Nu a mers deoarece sunt 2 memorii si probabil, lucrand in tampon, programatorul nu stia pe care sa o citeasca. A trebuit sa dezlipesc una sa o pot citi pe cea ramasa. Ca sa nu topesc plasticul am folosit pistolul cu un varf subtire. Cu mare atentie deoarece traseele sunt foarte subtiri. Mai sigur ar fi sa taiati cu caterul pinii memoriei, sa indepartati pe rand pinii ramasi, si sa o inlocuiti apoi cu una noua. Alte programatoare n-am.

L.E. Pentru stick puteti incerca softul de reparare 17MB82

http://www.filehost.ro/3172907959/upgrade_loader_rar/

_vyr_285417MB82S-HVN01-4-25-2016-7-29-53-PM.jpg

e82c03ee4c463fa723d0a6a70d5d4812.jpg

index.jpg

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 3 ore, yokoono a spus:

Sunt mai multe modele pentru acest tip de placa : cu 1 sau 2 tunere, cu una sau 2 iesiri hdmi, cu memoriile lipite de CI, memoriile spre mijlocul placii etc. Pentru cele cu memoriile langa card, ca sa nu topesc plasticul cu aer, am pilit un cleste pentru a avea loc ca apuc memoria. Si incercat apoi de citit cu CH341. Nu a mers deoarece sunt 2 memorii si probabil, lucrand in tampon, programatorul nu stia pe care sa o citeasca. A trebuit sa dezlipesc una sa o pot citi pe cea ramasa. Ca sa nu topesc plasticul am folosit pistolul cu un varf subtire. Cu mare atentie deoarece traseele sunt foarte subtiri. Mai sigur ar fi sa taiati cu caterul pinii memoriei, sa indepartati pe rand pinii ramasi, si sa o inlocuiti apoi cu una noua. Alte programatoare n-am.

L.E. Pentru stick puteti incerca softul de reparare 17MB82

http://www.filehost.ro/3172907959/upgrade_loader_rar/

_vyr_285417MB82S-HVN01-4-25-2016-7-29-53-PM.jpg

e82c03ee4c463fa723d0a6a70d5d4812.jpg

index.jpg

Nu din aceasta cauza nu merge citite sau scrise , se conecteaza perogramatorul la memorie cu clestele si se baga tv in priza apoi merge , nu merge pentruca nu are destula tensiune sa alimenteze toata placa cu 3,3v , la RT809H la care am incercat au mers la toate fara sa le dau jos

Link spre comentariu

Este mai usor, decat sa bag tv-ul in priza, sa dau, dintr-o sursa externa, alimentare pe bara de 3,3v. Asta daca, consumul pe 3,3 depaseste 500mA cat da laptopul pe mufa usb.

Link spre comentariu
Acum 21 ore, Florinel TV a spus:

Eu la aceste sasie le scriu direct in circuit cu Pomona5250 care merge pus fara modificari , il scriu cu RT809H merge garantat

Pana si cu banalul  CH341A merge "testat de mine".  :)

Link spre comentariu

Poate esti mai norocos. Nu mi-a mers la mai multe. Ba am cumparat alt programator crezand ca el este vinovatul. Clestele l-am verificat si cu lupa. Sunt tipuri de placi care au memoriile lipite de slotul CI (poza 1) si altele care au memoriile mai spre centrul placii (poza 2). S-ar putea ca la ultimul model sa mearga citirea direct pe placa cu ch341. Nu-mi mai amintesc.

images.jpg

images2.jpg

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări