sorinpavel Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Salut colegi. PCB 17MB82S Sursa 17IPS71 Ecran VES315WNDL-N01 In st-by ledul rosu sta aprins.La comanda ON incepe ledul sa palpaie si asa ramane. Un soft pentru stick are cineva? Sau binurile pentru memorii? Multumesc anticipat Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Pentru stick n-am. Problema (mica) este ca memoriile nu pot fi scrise direct pe placa ci doar scoase. http://www.filehost.ro/3172926207/Vestel17MB82s_VES315WNDL_01_rar/ Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 2 hours ago, yokoono said: Pentru stick n-am. Problema (mica) este ca memoriile nu pot fi scrise direct pe placa ci doar scoase. http://www.filehost.ro/3172926207/Vestel17MB82s_VES315WNDL_01_rar/ Merci maine probez si postez ce si cum.Problema este ca memoriile sunt aproape de ci cardsi risc sa topesc plasticul la ci Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 La acedt sasiu merg scrise direct in circuit daca de modifica putin clestisorul(invrntie marca,Costica lcd). Invrliti bine cu staniol plasticul daca lr cititi in circuit.3 straturi de staniol adeziv. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Pentru stick este ceva? Multam Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Eu la aceste sasie le scriu direct in circuit cu Pomona5250 care merge pus fara modificari , il scriu cu RT809H merge garantat Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Sunt mai multe modele pentru acest tip de placa : cu 1 sau 2 tunere, cu una sau 2 iesiri hdmi, cu memoriile lipite de CI, memoriile spre mijlocul placii etc. Pentru cele cu memoriile langa card, ca sa nu topesc plasticul cu aer, am pilit un cleste pentru a avea loc ca apuc memoria. Si incercat apoi de citit cu CH341. Nu a mers deoarece sunt 2 memorii si probabil, lucrand in tampon, programatorul nu stia pe care sa o citeasca. A trebuit sa dezlipesc una sa o pot citi pe cea ramasa. Ca sa nu topesc plasticul am folosit pistolul cu un varf subtire. Cu mare atentie deoarece traseele sunt foarte subtiri. Mai sigur ar fi sa taiati cu caterul pinii memoriei, sa indepartati pe rand pinii ramasi, si sa o inlocuiti apoi cu una noua. Alte programatoare n-am. L.E. Pentru stick puteti incerca softul de reparare 17MB82 http://www.filehost.ro/3172907959/upgrade_loader_rar/ Editat Noiembrie 23, 2018 de yokoono Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Acum 3 ore, yokoono a spus: Sunt mai multe modele pentru acest tip de placa : cu 1 sau 2 tunere, cu una sau 2 iesiri hdmi, cu memoriile lipite de CI, memoriile spre mijlocul placii etc. Pentru cele cu memoriile langa card, ca sa nu topesc plasticul cu aer, am pilit un cleste pentru a avea loc ca apuc memoria. Si incercat apoi de citit cu CH341. Nu a mers deoarece sunt 2 memorii si probabil, lucrand in tampon, programatorul nu stia pe care sa o citeasca. A trebuit sa dezlipesc una sa o pot citi pe cea ramasa. Ca sa nu topesc plasticul am folosit pistolul cu un varf subtire. Cu mare atentie deoarece traseele sunt foarte subtiri. Mai sigur ar fi sa taiati cu caterul pinii memoriei, sa indepartati pe rand pinii ramasi, si sa o inlocuiti apoi cu una noua. Alte programatoare n-am. L.E. Pentru stick puteti incerca softul de reparare 17MB82 http://www.filehost.ro/3172907959/upgrade_loader_rar/ Nu din aceasta cauza nu merge citite sau scrise , se conecteaza perogramatorul la memorie cu clestele si se baga tv in priza apoi merge , nu merge pentruca nu are destula tensiune sa alimenteze toata placa cu 3,3v , la RT809H la care am incercat au mers la toate fara sa le dau jos Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Este mai usor, decat sa bag tv-ul in priza, sa dau, dintr-o sursa externa, alimentare pe bara de 3,3v. Asta daca, consumul pe 3,3 depaseste 500mA cat da laptopul pe mufa usb. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Salut,revin cu un raspuns.A mers cu scrierea memoriei 25Q64 cu dumpul de la @yokoono .Multumesc de ajutor.Seara buna Link spre comentariu
Marian Roman Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Acum 21 ore, Florinel TV a spus: Eu la aceste sasie le scriu direct in circuit cu Pomona5250 care merge pus fara modificari , il scriu cu RT809H merge garantat Pana si cu banalul CH341A merge "testat de mine". Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 (editat) Poate esti mai norocos. Nu mi-a mers la mai multe. Ba am cumparat alt programator crezand ca el este vinovatul. Clestele l-am verificat si cu lupa. Sunt tipuri de placi care au memoriile lipite de slotul CI (poza 1) si altele care au memoriile mai spre centrul placii (poza 2). S-ar putea ca la ultimul model sa mearga citirea direct pe placa cu ch341. Nu-mi mai amintesc. Editat Noiembrie 24, 2018 de yokoono Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum