Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 10 minute, Director a spus:

Nu e doar omor, e si lipsire de libertate, si viol si pedofilie. Si circumstante agravante pentru ca sunt savarsite asupra minorei. Chiar daca le elibera vii, asta tot funie trebuie sa serveasca la micul dejun.

Stiu ca suna barbar!

Dar, si eu sunt de parere, ca pedeapsa pentru asemenea monstru, cea mai blinda ar fi urmatoarea:

Spanzuratoarea in piata publica, si lasat cadavrul atarnat spre exemplu si altora pentru 3 zile, sa zicem dupa care,

ce vor sa faca autoritatile cu hoitul lui.

Sau de ce nu, metoda preferata de acest descreierat: ars de viu si cenusa aruncata la groapa de gunoi.

Nimic nu este prea mult sau prea crud pentru astfel de bestii cu chip de om!

Trebuie sa invatam sa ne aparam de bestii, prin eliminarea lor din societate, cum la fel de usor facem cu

animale, pasari, insecte considerate daunatori.

A, da stiu, vor sari multi in sus, aducand fel si fel de argumente.

Imi asum consecintele si reprobiul colegilor, pentru ceea ce am postat..

Sa aveti o seara buna, si pace in suflet!

Eu unul, parca nu ma mai simt deloc bine, dupa aflarea acestor grozavii.

Link spre comentariu

Pai pe vremea inchizitiei era sanctionata opinia diferita de cea a religiei. Pe asta il sanctionam pentru atrocitatile comise.

E o mica-mare diferenta.

Link spre comentariu

Nu prea urmaresc stirile de genul asta dar am o intrebare pentru toti "europenii din UE"; daca fata voastra ar fi fost in locul acelei sarmane fete, voi , ca parinti, cum ati reactiona?

pedeaspsa cu moartea mi s-ar parea blanda, eu l-as da pe criminal, legat bine la maini si picioare, familiilor victimelor pentru cateva ore. (sau minute, dupa caz)

Link spre comentariu
1 oră în urmă, morarul a spus:

A, da stiu, vor sari multi in sus, aducand fel si fel de argumente.

Imi asum consecintele si reprobiul colegilor, pentru ceea ce am postat..

Personal nu cred că va sări cineva in sus. Sunt reacțiile/dorințele firești ale oricui s-ar pune, intr-un exercițiu de imaginație, in locul familiilor victimelor. 

Problema e că nu mai suntem in evul mediu și astfel de proceduri "publice" nu mai pot fi aplicate, pentru că ele însele traumatizează "spectatorii" și incită (intr-un mod nedorit și pervers) la acceptarea violenței ca stare de normalitate.

Dar putem adopta măsuri extrem de descurajatoare pentru criminali in serie și in epoca modernă, măsuri compatibile cu principiile omului evoluat.

Prima ar fi pedeapsa capitală prin împușcare. Fară public, doar cu cătușe, stâlp și pluton, așa cum se făcea pe vremuri la Jilava. Simpla comunicare a executarii sentinței (prin mijloacele media) ar fi un argument descurajator pentru eventualii "amatori" ce cochetează cu ideea unor crime în serie.

Dar in contextul geo-politic actual, nici măcar asta nu putem face. "Nu e voie". Însă există națiuni puternice, cu principii democratice implementate mult mai adânc decât pe "bătrânul continent", care prevăd încă pedeapsa capitală. Or ști ei de ce ...

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Nu cunosc situatia, dar din auzite astfel de specimene nu sunt vazute bine de camarazii de facultate (cea care o va urma)....violatorii, pedofilii, criminalii sunt foarte rau vazuti.

Sper sa-si primeasca "meritele' pe deplin de la colegii de breasla......legea este mult prea blanda pentru o astfel de bestie.

Editat de mac01
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Dan85 a spus:

Sunt câțiva "criminali' și pe forum.  Măcar de și-ar scrie corect aberațiile.   Hai o dată, hai de două ori... Deja curge sânge din Abecedar.  Nea moraru, unde făcuși, bre, matematica, la subsolul blocului?

Mai, draga domnule!

Ce aberatii matematice ai observat tu in postarile mele!

Te rog frumos, sa mentionezi la subiect!

Ca altfel, postezi la gramada, sa fie, fara numar, fara numar!

Spune te rog frumos, cu subiect si predicat, ce te-a deranjat la postarile mele!

Esti postacul de serviciu, pe Elforum?

Nu inteleg totusi, de ce te roade grija, de postari pe topicuri in care nu exprimi nici o idee sau o atitudine clara?

Alta treaba nu ai?

Esti reprezentantul specific societatii actuale!

Multa vorba, raspunsuri cu nemiluita, ca sa fie!

Te rog frumos, sa ma neglijezi, sau sa ma tratezi cu neglijenta pe viitor!

Contributia ta, in anumite domenii ale Elforum, cel putin in domeniu tehnic, este pur nula!

Dar in momentul in care si la discutii diverse, intervii si imbraci mantia de ,,guru" deja devi penibil.

Te imbrancesti de zor cu colegul @maresaldeflota, zi de zi.

Ti-ai gasit prietenul de joaca?

Dar cu noi ceilalti, ce ai?

Vrei si alti parteneri de joaca/rafuiala?

Sa-ti fie rusine pentru postarea ta referitoare la mine.

Cine si cu ce drept, apreciezi tu, ca as fi un criminal al matematicii, al limbii romane, sau al altei discipline de invatamant?

Unde curge sange, mai baiatule?

In baie la tine, in creierii tai, in imaginatia ta bolnava?

Simplu si politicos, iti zic doar atat: fa-ti o autoevaluare, asta daca esti capabil de asa ceva!

Asta presupune anumite calitati si cunostinte!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, +_Florin_+ a spus:

Dar in contextul geo-politic actual, nici măcar asta nu putem face. "Nu e voie". Însă există națiuni puternice, cu principii democratice implementate mult mai adânc decât pe "bătrânul continent", care prevăd încă pedeapsa capitală. Or ști ei de ce ...

`Este o  probleme, ireversibilitatea ei.

Au gresit cind te`au condamnat si gata, trag linia, nevinovatul mort, gresala recunoscuta.

Link spre comentariu

Pulitistii (aka militienii) nu se iau decat de babele care vand marar sau patrunjel. Doar cu alea au curaj sa-si arate "muschii" (burtile de fapt).

aaa.jpg

Cred ca daca saraca fata spunea ca vinde marar in secunda 2 tabarau inclusiv aia de la anaf si era salvata. 

Oricum cainii latra, caravana trece. Pensiile speciale si pulitistii pensionati la 48 de ani vor continua. 

67710659_402602270372196_532258852851993

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

EUREKA!

S-au gasit vinovatii pt. nenorocirea de la Caracal......... "protestantii" care se opun schimbarilor sistemului........asta declara tov. brigadier Teodorovici...........dati-i voi nota acestui descreierat.Acuma ar trebui sa mai iasa prima analfabeta a tarii sa declare ca e de vina Iohannis sau serviciile.........sau statul paralel.

Nu pot sa transcriu aici ce-mi trece prin minte acum..........

Alex

Link spre comentariu

„NU-L PEDEPSIȚI.
autor, Florin Tudoran.

La Domnul și la voi, cer îndurare:
Pe criminal vă rog, nu-l pedepsiți.
Dreptate nu se face-n închisoare,
Închideți ochii! Dați-l la părinți!

Să fie judecat numai de mame!
Să fie rupt și mestecat în dinți!
Nu-l condamnați, nu-l împușcați cu arme,
Creați o lege: Dați-l la părinți!

Nu condamnați părinții să-l plătească
Cum toți plătim atâția deținuți.
Dați "peste noapte"-o lege românească,
Iar criminalul, dați-l la părinți!

Plângem și noi, plâng îngerii și sfinții
Și așteptăm. Decizia-i la voi.
Lăsați-l doar o noapte cu părinții
Și dreptul s-apeleze 112!

Link spre comentariu

Asta mai trebuia, polițiști care să scrie poezii, în loc să își facă treaba, nu mai zic de pregătirea și comportamentul unora care nu au nici cei șapte ani de acasă De data asta sunt cam de acord cu Dan85, parcă sună a ipocrizie, parcă e scrisă să mai spele din imaginea murdarită a poliției după acest caz. 

Apropo, m-am trezit aseară ca vin doi polițiști la ușa, unu de vreo 45 ani și o fată pe la 25. Nici măcar bună seara totuși vroiau cartea cu toți locatarii, le-am explicat că nu eu sunt președinte la bloc ci tata, ba au insistat pana la urma le-am dat nr de telefon (tot o țineau ca doar vor să se uite deși le-am zis că nu am calitate oficială - nu că era o problemă). Au găsit persoana pe care o cautau și pe care o aveau trecută la alt apartament, să nu mai zic ca și altă dată tot aiurea îl trecuseră și se întrebau de ce nu e trecut corect... La plecare nici măcar mulțumesc sau o seară bună sau larevedere..... Ce pot să zic ciuciu comunicare.... 

Să vină unu care scrie poezii și mie îmi pare a ipocrizie. (tocmai pentru că e polițist, macar de își făceau treaba, nu că au legătură ăștia doi vreunul cu altul, dar am mai telefonat pe la 112 din diverse motive și dialogul cu poliția era ceva de genul de ce i-am deranjat, ba unu odată a și țipat aiurea...) 

Să nu mai zic că am făcut odată o plângere gere pe la DNA și polițistul de la țară a bagat dosarul prin sertar și până nu am făcut reclamație pe la Mai nu s-a dat drumul la dosar. 

Vad că procurorii medicii polițiștii când greșesc nu pățesc nimic... nimic. 

Ala de la dispecerat nu știa să folosească pc... 

Așa că sunt la probleme prin poliție.... Să vină unu cu poezii mă lasă și pe mine Rece... 

Așa că la ce experiență am cu ei.... 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări