Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 1 minut, morarul a spus:

Daca ar fi implicat in mod direct, in acest caz, ai avea aceeasi atitudine?

E greu sa fii neutru.. nu prea ai cum, pt ca pui la suflet... dar are oarecum dreptate... ma uitam aseară pe a3 da recunosc ca am făcut o concesie, au fost lucizi cât a fost unchiul fetei în direct apoi au chemat un expert în trianghiulație... apoi au făcut varză totul, manipulare politică, mi-sa făcut greață... 

Link spre comentariu
La 22.11.2018 la 12:43, miticamy a spus:

De ce o persoana care locuieste singura in garsoniera plateste liftul/ interfonul/ cheltuieli adm./ salarii la jumatate fata de o persoana singura care locuieste in ap. cu 3 camere? Sta intrun picior in lift si apasa mai usor pe tastele interfonului?

De ce o persoana care NU POATE sa foloseasca liftul, nu are voie si nici nu are nevoie de el, plateste liftul cel mai mult din tot blocul ?

Doar ce am platit aproape 500euro, cel mai mult din bloc, pentru schimbare liftului chiar daca nici macar nu au instalat usa la etajul 1, in loc de asta scrie clar "La etajul 1 se urca pe scari". Nici daca as vrea sa il folosesc, nu pot.

Link spre comentariu

Exact.... se tine de scaun... am fost undeva unde aveam buletinul și nu trebuia legalizat doar cica certificatul de naștere și nu îl aveam ghici... m-am întors după original ca de nu îl aveam, de parca nu se vedea ca sunt eu... O tara a nimănui și o sa fie și mai rau., vai de noi... 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Dan85 a spus:

Tocmai am terminat de făcut mămăliga. Saramura e gata, bibanii se bronzează pe grătar. 

Îmi doresc poftă bună.

pune poze... 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, morarul a spus:

........

In fond orice constitutie din lume, garanteaza dreptul la viata pentru cetatenii ei!

Pentru a garanta acest drept, o minima actiune ar fi sa indepartezi din aceasta societate elementele, indivizii care se 

dedau la asemenea grozavii.

......

Absolut de acord.

Pentru fapte deosebit de grave, crime cu premeditare, crime in serie, legea ar trebui să prevadă si posibilitatea pedepsei capitale. Alături de îndepărtarea din societate a unor elemente ce comit astfel de fapte, o prevedere de genul ar fi un factor descurajator pentru cei care cochetează cu ideea de a le comite.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Pedeapsa capitala este mult prea blanda pentru astfel de indivizi, scapa repede si fara chinuri.... trebuie bagat in cazanul acela, imobilizat si viu sa fie, umplut cazanul cu apa si pus la fiert....sa moara in acelasi chinuri prin care a trecut acel copil. Asta merita nenorocitii astia....!

Link spre comentariu

Va salut!

Intamplator am fost de cateva ori in Caracal. E un oras cam cat un cartier de Bucuresti, chiar si cu un cartier de Craiova se poate aproxima. In 10 minute il traveesezi in orice directie, la ore de varf.

Nu stiu cum se vede de prin tara ceea ce s-a intamplat. Ma simt mandru ca pentru un oras neinsemnat, oamenii de la Bucuresti au iesit in strada, au inteles ca cineva trebuie sa raspunda si pentru ceea ce se intampla in locurile indepartate, chiar daca nu ii afecteaza direct pe ei. 

Bucurestenii au aceasta putere si responsabilitate de a arata directia in care trebuie sa mearga tara pentru ca la Bucuresti se intampla toate, acolo se face politica, acolo se da directia, de acolo bate ceasul. Asa ca, stimati bucuresteni, de la mine tot respectul!

Pentru ceea ce s-a intamplat, nu stiu daca vecinii trebuie sau pot actiona, dar daca pui mana pe telefon, eu cred ca deja ai actionat. Mai departe, ar trebui sa vina cine e specializat in asa ceva, dotat cu ce trebuie si sa tarasca pe jos cu astfel de specimene. Nu stiu daca asta s-a intamplat acolo. Oricum, zona asta e socata de posibilitatea ca acest ins sa fi facut ceea ce se presupune.

Ceea ce s-a intamplat de la apeluri pana la interventie trebuie verificat. O demitere sau mai multe nu rezolva problema. Trebuie scule, oameni si legi.

Ceea ce fac unii politicieni acum e josnic. Ii inteleg, e campanie si orice vot conteaza. Mai ales cand vii dupa ce ai pierdut jumate din ce ai avut acum doi ani si trendul pare tot in jos. Mi-e scarba cand sunt unii schimbati pentru ca s-a schimbat puterea si odata cu ei vin oamenii lor. Mi-e scarba cand un director de scoala in fundul tarii, la un sat cu 700 de locuitori, e numit director pentru ca e "omul lui x" sau e din "partidul y". Asta e generalizata in multe domenii. Asa ca, fiti responsabili, votati si alegeti cu cap!

Respect pentru cei care au inteles ceva din tot ceea ce se intampla! Schimbarea nu s-a terminat, trebuie sa fim consecventi.

PS: Daca a fost nepasare, jegurile sa dea banii inapoi, toate salariile mancate de la stat.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ce s-a intimplat la Caracal este o drama, exploatata cu sirg de tembeliziuni, politicieni si oportunisti. Nimeni nu vede insa ca alde Ciordache, care a schimbat legile justitiei, Dragnea, care le-a cerut, sunt complici la astfel de faradelegi. Daca scapa ei, restul nu conteaza, sunt pagube colaterale. Tipul, hai sa-i zicem doar criminal,  dupa noile legi ale justitiei, va fi liber in cel mult doi ani. Cam la asta se rezuma totul. Restul este gargara propagandistica.

Tipul care a omorit o tinara, in holul unui bloc din Alba, trebuie eliberat. Singura dovada impotriva lui este inregistrarea de pe camerele de supraveghiere, care, conform noilor legi ale justitiei, nu constituie proba in instanta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări