Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 51 minute, Faust2018 a spus:

Ce îți spune , inginer mecanic îmbrăcat in uniformă de ofițer in 1990  , făcut direct ofițer ! In 1999 termină o facultate de drept , după 9 ani ! Se compară cu un ofițer de poliție care a urmat cursurile Academiei de Poliție ? 

Cei care au inceput facultatea inainte de 89 au facut armata la TR si dupa facultate au fost convocati la o unitate militara si dupa trei saptamini au primit grad de locotenent. 

Facultatea de drept a facut-o in cinci ani, cum se face, nu in noua. 

CV-urile sunt in regula si, din pacate, se pune prea mare pret pe ele si nu pe abilitati. Lincoln a avut doua clase, Edison a fost telegrafist, Bill Gates nu aterminat facultatea. Daca astia si-ar depune CV-ul nu ar fi angajati nici secretari la o primarie de comuna.

Link spre comentariu

Da ! Referitor la aplaudaci . Ultimii ( acestia ) sunt caracterizati ( ponderea ) de un numar natural inmultit cu 10 la puterea a sasea . Ma rog , din ce am vazut sunt raspanditi pe caprarii , fiecare cu tabara lor . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 41 minute, d2134 a spus:

Cei care au inceput facultatea inainte de 89 au facut armata la TR si dupa facultate au fost convocati la o unitate militara si dupa trei saptamini au primit grad de locotenent. 

Facultatea de drept a facut-o in cinci ani, cum se face, nu in noua. 

CV-urile sunt in regula si, din pacate, se pune prea mare pret pe ele si nu pe abilitati. Lincoln a avut doua clase, Edison a fost telegrafist, Bill Gates nu aterminat facultatea. Daca astia si-ar depune CV-ul nu ar fi angajati nici secretari la o primarie de comuna.

Eu am scris că a terminat facultatea de drept in 1999 , nu că a facut facultatea in nouă ani .

Colegul gauss a scris ceva , citește ce a scris .

Link spre comentariu
Acum 1 minut, adrian_pic a spus:

Naiba sa-i mai chipetine (pieptane) si pe astia cu dex-ul lor. Eu m-am uitat in dex si exista zvonac dar ii introdus in 2007. Pana atunci se folosea in paralel si zvonist.

https://dexonline.ro/definitie/zvonac

Oricum sunt sigur ca m-am facut inteles si asta este important.

Desigur . Chiar foarte bine ! Eu am mentionat denumirile colocviale dinainte de '89 ... , bazate pe fapte reale . Daca topicul va permite , voi povesti o chestie cu zvoneri si raspandaci . Ploiesti , anii '80 ...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, maresaldeflota a spus:

Și cine decide dacă e clar sau nu, judecătorii... O să ne trezim că am omorât pe unu' care nu e vinovat...

De dovezi si probe directe ai auzit? Nu au treaba judecatorii cu asa ceva, ei doar decid in urma analizei probelor, care de multe ori sunt de necontestat...martori, filmari,flagrante.Nu mai muri de grija nevinovatilor, ca de asta am ajuns unde am ajuns...sunt mai bine tratati infractorii decat muritorii de rand care trebuie teoretic protejati pt ca (culmea) mai si platesc pt asta.

Link spre comentariu

Pana acolo (la sistemul cu jurati), aici si acum, cel mai bine e sa-ti faci singur dreptate, si pe urma sa te bati tu cu ''rigorile'' legii, dar dementul sa fii sigur ca nu mai iese de la 2 m sub pamant. La noi, militienii isi bat joc de oamenii simpli si respecta interlopii. Pe cand o judecata pt complicitate?

Link spre comentariu

Nu " prinde " in Europa . Sistemul cu jurati . Aici statul e factotum , nu lasa nimic din mana . Decat niste alegeri iluzorii , la 4-5 ani . Pentru decidentii politici , doar ( parlament si seful statului ) ... Institutiile , mai ales cele de fortza ( componenta , selectionarea , promovarea ) sunt apanajul exclusiv al statului . O fi bine , n - o fi ... , judeca fiecare . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări