Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 8 minute, gauss a spus:

Telefonul fetei era la rapitor . Nimeni n - a intrebat - o de numar ... , eu as fi sunat ( asa , la plesneala ... ) pe numarul respectiv . .................

ce naiba domnilor??? chiar cei mai neinformati oameni asupra subiectului sint tocmai aici pe un forum de oameni inteligenti??? unii ii dau cu identificarea telefonului desi s-a spus peste tot ca era prepay, altii afirma ca telefonul fetei era la rapitor, desi e de domeniul publica ca acesta a fost aruncat si gasit pe marginea drumului...

intr-un fel e un semn bun, adica membri forumului nu pierd timpul citind informatiile contradictorii care circula prin presa sau tv., cine stie cum e bine???

Acum 7 minute, Ion_Bumbu a spus:

Pentru ca a dat prea multa prostie la liber oamenilor si nu doare!

Aproape la fel de simplu de aflat cine este si de pe prepay.

Probabil citeva zeci de minute, cel mult in loc de instant!

cind telefonul ''vede'' o singura celula, nu!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Deja se transforma in sursa de rating la tv. Daca a murit, sa-i fie tarana usoara, daca traieste, mi-as dori sa cada toata partea nevazuta. Eu inca mai sper in conspiratiile care circula pe net.

Asta nu e singur, parerea mea.

Link spre comentariu

Nashpa . Aia de la 112 stiau ca s - a gasit telefonul fetei aruncat etc . , la momentul convorbirilor ? ... Iar despre pre - pay am spus ce si cum , nu e primul telefon ( si posesor ) identificat . Sunt descoperiti cei care fac " glume " cu bombe etc . , sunand de pe prepay  etc . Nu dureaza cateva ore ... A nu se confunda localizarea telefonului cu identificarea apelantului , credeam ca e limpede . Am crezut degeaba . Nu e ... Altii au fost opriti in trafic , pe autostrada . Tot pe baza de telefon ... Patronul Hexi Farma a parcurs de " n " ori traseul inainte sa se sinucida etc . Sursa concluziei ? Telefonul mobil . Si mai cred ca unii  vorbesc in necunostiinta de cauza , asta le da ( privindu - se in oglinda ) un aer de superioritate . Qui prodest ? ... Cred ca e tarziu , ma duc sa ma culc ... , am program incarcat zilele urmatoare .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 15 minute, Marele Savant a spus:

ce naiba domnilor??? chiar cei mai neinformati oameni asupra subiectului sint tocmai aici pe un forum de oameni inteligenti??? unii ii dau cu identificarea telefonului desi s-a spus peste tot ca era prepay, altii afirma ca telefonul fetei era la rapitor, desi e de domeniul publica ca acesta a fost aruncat si gasit pe marginea drumului...

intr-un fel e un semn bun, adica membri forumului nu pierd timpul citind informatiile contradictorii care circula prin presa sau tv., cine stie cum e bine???

cind telefonul ''vede'' o singura celula, nu!

Domnule, te rog citeste ce am scris cu putina mai multa grija si mai putina patima.

Deja erau optiuni diferite, se cunostea ca telefonul este al agresorului, asta insemna ca se poate depista IMSI telefonului dupa care sa gasesti un abonament, ceva cunoscut si numerele formate de agresor.

Un telefon oficial la citeva dintre acele numere dadea rezultatul cautat, cine este posesorul daca cealalta echipa nu gasea nimic dupa IMSI, a explicat destul de clar @gauss cum ar face.

Localizarea se face dupa macar 2 site ai am spus care este in cazul cel mai defavorabil apare o zona de 552X552m in care se gaseste telefonul.

Ce poate face acel MSC este sa comande mutarea telefonului pe alta celula, depinde de ce retea este telefonul dar in Caracal sint minumum 5 site de la fiecare operator, nu stiu de la RDS insa cite sint.

Link spre comentariu

Asta doar asa..."un flavour":

https://www.curentul.info/actualitate/isu-olt-precizeaza-ca-angajatul-care-racola-eleve-din-caracal-pentru-prostitutie-era-subofiter-si-a-trecut-in-rezerva-dupa-condamnarea-sa-cu-executare/

https://www.curentul.info/actualitate/zeci-de-eleve-din-caracal-santajate-sa-se-prostitueze/

https://www.curentul.info/actualitate/curentul-a-dezvaluit-inca-din-2012-ca-in-caracal-30-de-eleve-au-fost-obligate-sa-se-prostitueze-racolarea-facand-o-un-ofiter-isu/

Oricum se musamalizeaza tot, in primul rand pentru ca e implicat si "partenerul strategic". Vor sa il scoata pe nenorocitul ala, ca fiind nebun, ca sa nu se ajunga la cine nu trebuie, pe fir...apoi va fi "sinucis" in inchisoare. THE END!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Din iunie anul curent a fost legiferata organizarea Registrului naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, cei cuprinsi in registru au obligatii destul de dure.

Pedofilia este o orientare sexuala, nu o infractiune, nu este sanctionata orientarea sexuala ci faptele, in cazul de fata este vorba de viol cu agravanta ca victima nu implinise 16 ani (5-12 ani) sau ca fapta a fost urmata de moartea victimei (7-18 ani) . Prea putina compasiune si prea multa exploatare mediatica si politica a cazului, se platesc polite, fake news, am vazut-o pe Denise Rifai ca a turbat in direct ...

Link spre comentariu

Draga domnule coleg @Dan85, stiu ca te-am rugat sa ma ignori.

Dar, revin cu o rugaminte, la dumneata!

Te rog respectuos, renunta la ciumpalacii aia cu coif de petrecere si vuvuzela in gura, cand mai postezi

pe topicuri cu astfel de subiecte mai mult decat sensibile, dureroase sau oripilante d.p.d.v. uman!

Tu chiar nu ai un minimum de empatie, pentru astfel de situatii?

Te rog sa ma ignori in continuare, dar daca poti sa faci acest lucru, cred ca inca mai ai un dram de omenie si intelegere

a situatiei respective.

Poate, dumneata ai o alta viziune in ceea ce priveste perceptia realitatii inconjuratore, a adevarului absolut, dar pentru noi

,,oamenii de rand"', care traim realitatea de zi cu zi, ni se par sarcastice, lipsite de umanism.

Te rog doar, poate nu o faci din rautate, ci doar din teribilism, sau din dorinta de afirmare, prin multimea si bogatia postarilor.

Sa ai o seara linistita, si fara vise urate!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, gauss a spus:

Nashpa . Aia de la 112 stiau ca s - a gasit telefonul fetei aruncat etc . , la momentul convorbirilor ? ... Iar despre pre - pay am spus ce si cum , nu e primul telefon ( si posesor ) identificat . Sunt descoperiti cei care fac " glume " cu bombe etc . , sunand de pe prepay  etc . Nu dureaza cateva ore ... A nu se confunda localizarea telefonului cu identificarea apelantului , credeam ca e limpede . Am crezut degeaba . Nu e ... Altii au fost opriti in trafic , pe autostrada . Tot pe baza de telefon ... Patronul Hexi Farma a parcurs de " n " ori traseul inainte sa se sinucida etc . Sursa concluziei ? Telefonul mobil . Si mai cred ca unii  vorbesc in necunostiinta de cauza , asta le da ( privindu - se in oglinda ) un aer de superioritate . Qui prodest ? ... Cred ca e tarziu , ma duc sa ma culc ... , am program incarcat zilele urmatoare .

ca de obicei, incercati sa o dati cotita si sa aveti ultimul cuvint! si parca ne-ati mai amenintat ca mergeti sa va culcati ca va asteapta niste zile grele!

totusi, tinind cont de context, hai sa lasam intrecerea ''cine o are mai lunga'' si sa asteptam raspunsuri oficiale, nu aberatiile imprastiate de presa aflata in goana dupa senzational!

iar faptul ca din citeva milioane de apeluri facute la misto la 112, doar circa 13.000 de persoane au fost amendate! de ce oare, daca puteau fi asa de usor de identificati si in plus se puteau aduce bani grei la buget din amenzile respective?

Link spre comentariu
Acum 9 ore, icar a spus:

D2134, nu e chiar asa. Normele UE, nu se refera doar la a nu-i lua viata, ci la ai oferi sansa la o viata normala. Deci cu televizor, corespondenta, vizita, pachet. Altfel ar insemna ca-l chinui, si, conform normelor UE, nu e voie. Adica tot un fel de moarte.

Tu crezi ca in inchisorile din UE nu exista sectii de izolare? Nu exista suspendrea drepturilor pentru detiuti?

Si da! tot un fel de morte este dar nu ireversibila. Daca la revizuirea procesului este gasit nevinovat sau primeste o alta pedeapsa poate fi "inviat".

Link spre comentariu
Acum 11 ore, adrian_pic a spus:

Ai idee cat costa sa tii un astfel de individ in puscarie pe viata? Izolat si decazut din drepturi nu-i <=> om mort? 

Si daca costa mult sa nu mai pedesim criminalii sau sa ii eliberam dupa 20 de ani indiferent de cit de oribila a fost fapta lor?

Da, sistemul penitenciar costa dar nu se poate fara el. 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, gauss a spus:

Chiar si asa , se putea obtine un listing cu convorbirile ... , mai din urma , daca nu mai avea credit . Si erau sunate numerele de - acolo , si intrebati al cui e numarul etc . Daca era pe abonament ,  presupunerile sunt superflue . In secunda 2 , se stia al cui e , bazele de date de la telefonia mobila sunt accesibile autoritatilor . In fine ...

Bazele de date sunt accesibile autoritatilor doar cu mandat. Asta e legea intr-o tara in care persoane condamnate definitiv sunt membri ai Parlamentului.

Link spre comentariu
Acum 34 minute, alcon a spus:

Am un gand sumbru, ce ar fi sa o gaseasca pe aceasta fata, vie, in vreo sectie de politie?

Pentru ea si familia ei ar fi minunat.

Dar djihadul din sistem care ar urma ar fi crunt.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări