adrian_pic Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Poftim tampita care ia banii degeaba! Cum adica nu stii unde esti? Da-mi un loc de reper unde te afli, cum crezi ca te gasim? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Mai stiti ce hotariri au luat parlamentarii dupa Colectiv? Sa ne referim doar la imunitate. Si? Au dat Ordonanta 13, pe furis, noaptea. Ma rog, daca tinem cont ca era ora de iarna, putea fi ziua. Credeti ca ultimul referendum o sa fie aplicat? Da de unde, deja CC a zis ca nu e in regula. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Speram sa nu ii aud vocea. Asta e josnic din partea celor care au dat publicitatii acest apel. E prea dur. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Pai...la stiri au spus ca fata a dat indicatii despre loc: gard rosu (ma rog, poarta era cam albastra), depozit de fier vechi in curte, o camioneta incarcata cu fiare. Careva minte? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Ce detalii le mai trebuiau, dacă a spus că sună de pe telefonul răpitorului ? Dacă are abonament, îl puteau depista după numărul de apel, că aveau datele contractului.Dar la noi e mai important să modificăm legile cum vor infractorii din parlament, decât să aplicăm nişte măsuri care salvează vieţi.Nu au fost în stare să înveţe nici din tragedia cu avionul prăbuşit în munţi, când fata aia şi pilotul au murit în ger fără ca marile servicii să-i poată localiza, deşi chiar telefonul putea fi localizat prin GPS-ul propriu....i-au găsit mai repede localnicii. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Acum 16 minute, Director a spus: Speram sa nu ii aud vocea. Asta e josnic din partea celor care au dat publicitatii acest apel. E prea dur. E prea dur cum din cauza noastra s-a ajuns ca un suflet nevinovat de doar 15 ani sa plece prea devreme din lumea asta. N-as mai lasa nici un roman sa intre in cabina de vot pana nu asculta de 10 ori aceasta inregistrare!!! Josnic mi s-a parut mesajul unui user de aici: Citat Mi-a dat o lacrima... Cata ipocrizie! Eu as cere toate sa fie facute publice toate cele 3 convorbiri telefonice si politia + STS sa prezinte pas cu pas ce a facut pentru localizarea victimei. Editat Iulie 30, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Deci familia spune că nu își dă acordul, familie care nu a fost contactă de poliție nici măcar pentru consiliere, și nesimțiții o pun pe net, cum băi nene așa ceva.... Și care nu a avut acces la ea decât după ce Cumpănașu s-a dus să o ceară și care cu greu a pus mâna pe ea... frateee ce țară avem (ca instituții) Editat Iulie 30, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 13 minute, validae a spus: Ce detalii le mai trebuiau, dacă a spus că sună de pe telefonul răpitorului ? Deja totul suna altfel...suna a neglijenta crasa si de`a dreptul prostie monumentala! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 17 minute, validae a spus: Ce detalii le mai trebuiau, dacă a spus că sună de pe telefonul răpitorului ? Dacă are abonament, îl puteau depista după numărul de apel, că aveau datele contractului. Buna Aici ai dreptate,dar pentru asta trebuie sa gandesti.Si nici nu trebuie sa gandesti mult,e la mintea cocosului. Dar sa nu uitam ca sunt angajati ai statului,care-si fac treaba stand.Nu veti gasi angajati ai statului competenti prea degraba. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Acum 12 minute, maresaldeflota a spus: Deci familia spune că nu își dă acordul, familie care nu a fost contactă de poliție nici măcar pentru consiliere, și nesimțiții o pun pe net, cum băi nene așa ceva.... Și care nu a avut acces la ea decât după ce Cumpănașu s-a dus să o ceară și care cu greu a pus mâna pe ea... frateee ce țară avem (ca instituții) Nu cred ca familia nu si-a dat acordul! Se vede clar din inregistrare ce spune tampita aia si cine are interes sa nu fie difuzata aceasta inregistrare. Eu deja mi-am inregistrat-o pe computer ca sigur va fi stearsa de pe youtube. Sa nu uiti Darie, sa nu uiti! Editat Iulie 30, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus: Nu am urmarit presa sau emisiunile despre aceasta tragedie insa inteleg ca fata aia a sunat de pe telefonul agresorului. Aici deja am o mare dilema, daca suni de pe acel telefon, ce rost mai are sa faci localizarea radio? Se stie a cui este, se afla urgent nume, prenume, adresa, tot ce se doreste, atunci de ce se discuta despre problema localizarii? Era numarul prepay sau ce Dumnezeu sa intimplat? Da, era prepay! ce treaba are Dumnezeu aici??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 1 minut, adrian_pic a spus: Nu cred ca familia nu si-a dat acordul! Se vede clar din inregistrare ce spune tampita aia si cine are interes sa nu fie difuzata aceasta inregistrare. A spus pe TVR Cumpănașu că nu... Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Telefonul fetei era la rapitor . Nimeni n - a intrebat - o de numar ... , eu as fi sunat ( asa , la plesneala ... ) pe numarul respectiv . Poate rapitorul il tinea deschis , sa vada cine o suna etc . Iar telefonul de pe care a sunat fata ... , cam ciudat . Un model vechi , lasat la vedere , cu baterie incarcata si SIM in el ... , nu cred ca era al rapitorului , ca lumea cam isi ia telefonul cu ea cand pleaca de - acasa . Chiar si asa , se putea obtine un listing cu convorbirile ... , mai din urma , daca nu mai avea credit . Si erau sunate numerele de - acolo , si intrebati al cui e numarul etc . Daca era pe abonament , presupunerile sunt superflue . In secunda 2 , se stia al cui e , bazele de date de la telefonia mobila sunt accesibile autoritatilor . In fine ... Editat Iulie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Acum 10 minute, Marele Savant a spus: Da, era prepay! ce treaba are Dumnezeu aici??? Pentru ca a dat prea multa prostie la liber oamenilor si nu doare! Aproape la fel de simplu de aflat cine este si de pe prepay. Probabil citeva zeci de minute, cel mult in loc de instant! Acum 8 minute, gauss a spus: Chiar si asa , se putea obtine un listing cu convorbirile ... , mai din urma , daca nu mai avea credit . Si erau sunate numerele de - acolo , si intrebati al cui e numarul etc . Daca era pe abonament , presupunerile sunt superflue . In secunda 2 , se stia al cui e , bazele de date de la telefonia mobila sunt accesibile autoritatilor . In fine ... Bingo! Si se mai putea obtine ceva, IMSI-ul telefonului! Dupa el se poate afla tot istoricul acelui telefon si implicit se putea afla citeceva despre cel care`l are. Pentru unii dispozitivul dintre urechi este doar pe post de dop sa nu ploua direct in gitlej! Editat Iulie 30, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Ce folos ca stim noi ... , ma rog , am scris mai sus . Nu cred ca vom avea " surprize " . Si mai cred ca lucrurile nu se vor schimba odata cu regimul politic , guvernarea etc . Toate institutiile sunt cum e tara , si tara suntem noi . De unde sa aduci alt popor ? ... Editat Iulie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate