Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finlux 28FLYR168-28''

Alextv

Postări Recomandate

Nu am cumparat Marian, eu nu am desfacut niciodata un selector de Vestel si nu stiam ce este in el.Acum o sa ma straduiesc maine a.l scot de pe placa.

Editat de Alextv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

9

• Marian Roman

8

• Florinel TV

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 minute, Marian Roman a spus:

ti-am atasat o imagine cu dansul...mare atentie cum dai jos tabla!

IMG_KARINA_1608-21-11-2018.jpg

Da acum vad si eu cum este.Multumesc.Eu am crezut ca este cel clasic cu placuta si integratul in interiorul carcasei de tabla.si pinii de iesire pt.conectarea pe placa.

0

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

OK, dar nu ai spus unde ai gasit cu 10 lei, se accepta un link spre magazin, a spus-o domnul Vasile administratorul forumului, cu precizarea daca subiectul o impune, deci avem aprobare de la Serif, pune te rog directia spre magazinul online sau trimite-mi si mie pe MP. Multumesc

ASWO

#F618696

Feedback la ASWO: adăugaţi cuvânt de căutare nou pentru acest articol
MXL661 IC SILICON TUNER MXL661 QFN24 ROHS
#F618696
în stoc

Circuit integrat
30080214
VESTEL
RON 8,16
în stoc
9

Adaugă articolul în coș  Adaugă la lista personală de Articole favorite
Link spre comentariu
2 hours ago, Marian Roman said:

ti-am atasat o imagine cu dânsul...mare atentie cum dai jos tabla

a-propos cum se da jos tabla aia ? exclus statie de deslipit ! eu m-am chinuit cateva ore cu pompa si tresa si tot am reusit sa smulg metalizarea de la o gaura.

multumesc ! 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, peternan a spus:

a-propos cum se da jos tabla aia ? exclus statie de deslipit ! eu m-am chinuit cateva ore cu pompa si tresa si tot am reusit sa smulg metalizarea de la o gaura.

multumesc ! 

Cu letconul și pompa cât s-a putut, apoi am dat cu aer cald 

Link spre comentariu
5 hours ago, peternan said:

multumesc ! 

Daca esti mai sarac, cum sunt si eu, nu cumperi scula din video, faci un stativ din trei bucati de scandura si merge brici, vezi in pozele atasate, ajuta mult aerul cald de sus, reglat pe la 160-180 de grade, are un coleg "jucaria" din video si zice ca merita tot sacul de bani, deocamdata pana voi castiga la loterie, ma multumesc cu cele trei bucati de scandura..:rade:

DSCF1080.jpg

DSCF1081.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

Vorba colegului Marian, ce selector ai comandat?

Nu am cumparat Costica ! Am spus ca am vazut asemanatoare ca format si dimensiuni la pretul ala, nestiind cum este construit asta de pe placa.Daca stiam ca tunerul e pe placa va dati seama ca nu mai comandam placa intreaga si cautam cipul.

Link spre comentariu

Eu am scos imediat acest procesor TDA12020PQ-N1F00 la un sasiu CW62B de LG cu ZD-915

524278511_w640_h640_img_9563.jpg

Si inca lam scos de 2 ori ca am incercat cu inca un procesor si era defect , pina am cumparat unul nou si a functionat

Link spre comentariu

Am reusit pana la urma sa dau tabla jos , cu pistoulul ( batranul nostru letcon), tresa si apoi cu aer cald. S.a sifonat putin plasticul ala de izolatie firul central dar i.l repar eu. Acum vad si cipul si este chiar MXL661, i.l comand si pe asta si.....am capatat experienta chiar daca pierd acum niste bani :). M a bucur sa va am alaturi . Multumesc inca odata tuturor.l

Editat de Alextv
Link spre comentariu
7 hours ago, Alextv said:

Am reusit pana la urma sa dau tabla jos , cu pistoulul ( batranul nostru letcon), tresa si apoi cu aer cald

Aerul cald de sus trebuie suflat continu in zona unde pui tresa si varful de pistol, deci ordinea este, aer cald tresa si pistol

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Costica LCD a spus:

Aerul cald de sus trebuie suflat continu in zona unde pui tresa si varful de pistol, deci ordinea este, aer cald tresa si pistol

Eu am procedat asa: cu pistolul si tresa am decositorit picioarele carcasei de tabla pe spatele placii. Apoi cu aer cald am incalzit  carcasa pe partea ei tragand usor de ea pana a iesit total. A ramas partea centrala a mufei infipta pe placa.Apoi am scos.o si pe ea. Si.atat .Am facut poze dar nu am reusit sa le trimit si am renutat.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Costica LCD a spus:

eu am dat cu aer cald pe spate, si doar pe acele picioare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări