Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finlux 28FLYR168-28''

Alextv

Postări Recomandate

Buna.

MB- 17MB82S

SURSA-17IPS61-3

ECRAN-VES275WNVX-28 inch.

Se vede pe toate canalele cu pureci.Clientul spune ca de asta vara de la o furtuna  are acest defect. Acuma daca este afectat selectorul , nu am alta varianta dupa mine decat sa.i schimb toata placa, insa..va intreb si pe dvs., nu cumva se poate sa fie afectat doar softul din memoria SPI, in cazul asta doar l.as scrie.Daca a-ti avut asemenea defect, respectiv sa se vada cu pureci si sa fie afectat softul, va rog sa.mi spuneti si mie si eventual daca are cineva dumpul sa mi.l dea si mie. In caz contrar ma vad nevoit sa cumpar placa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

9

• Marian Roman

8

• Florinel TV

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 oră, Alextv a spus:

Buna.

MB- 17MB82S

SURSA-17IPS61-3

ECRAN-VES275WNVX-28 inch.

Se vede pe toate canalele cu pureci.Clientul spune ca de asta vara de la o furtuna  are acest defect. Acuma daca este afectat selectorul , nu am alta varianta dupa mine decat sa.i schimb toata placa, insa..va intreb si pe dvs., nu cumva se poate sa fie afectat doar softul din memoria SPI, in cazul asta doar l.as scrie.Daca a-ti avut asemenea defect, respectiv sa se vada cu pureci si sa fie afectat softul, va rog sa.mi spuneti si mie si eventual daca are cineva dumpul sa mi.l dea si mie. In caz contrar ma vad nevoit sa cumpar placa.

schimbi tunerul si ai rezolvat problema. am avut si eu unul cu astfel de probleme.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, Marian Roman a spus:

schimbi tunerul si ai rezolvat problema. am avut si eu unul cu astfel de probleme.

Va multumesc. La un search pe magazine on line pretul unui tuner de tipul acesta este de aprox.70 % din valoarea placii. Eu placa defecta de pe care sa pot lua tunerul nu am,  asa ca am comandat placa. Clientul este de acord.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Alextv a spus:

Va multumesc. La un search pe magazine on line pretul unui tuner de tipul acesta este de aprox.70 % din valoarea placii. Eu placa defecta de pe care sa pot lua tunerul nu am,  asa ca am comandat placa. Clientul este de acord.

este doar un cip care costa 10 ron... de unde 70% pret ?

Link spre comentariu
2 hours ago, Marian Roman said:

este doar un cip care costa 10 ron... de unde 70% pret ?

Despre ce integrat este vorba?, ca am despaducheat vre-o 3 placi de Vestel MB82S cu procesor defect....., unde ai gasit cu 10 lei?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 19 minute, Costica LCD a spus:

Despre ce integrat este vorba?, ca am despaducheat vre-o 3 placi de Vestel MB82S cu procesor defect....., unde ai gasit cu 10 lei?

MXL601, dar merge inlocuit cu MXL661  puteti cauta aici.

PS: am vrut sa va scriu privat, dar nu puteti primi mesaje.

Editat de Marian Roman
Link spre comentariu

OK, dar nu ai spus unde ai gasit cu 10 lei, se accepta un link spre magazin, a spus-o domnul Vasile administratorul forumului, cu precizarea daca subiectul o impune, deci avem aprobare de la Serif, pune te rog directia spre magazinul online sau trimite-mi si mie pe MP. Multumesc

Link spre comentariu
2 hours ago, Alextv said:

Esti in pierdere totala, daca cumperi placa, tu ce bani mai castigi, 50 de lei?, eimina carosria de tabla, pune flux din belsug si fa un reflow la tot ce cuprinde selectorul......la mine a functionat de fiecare data...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 40 minute, Costica LCD a spus:

OK, dar nu ai spus unde ai gasit cu 10 lei, se accepta un link spre magazin, a spus-o domnul Vasile administratorul forumului, cu precizarea daca subiectul o impune, deci avem aprobare de la Serif, pune te rog directia spre magazinul online sau trimite-mi si mie pe MP. Multumesc

Pai nu este reclama. este o cautare simplificata in cateva site-uri (facuta de mine... poate ma ajutati si cu ceva sugestii). 

Totusi, la o simpla cautare pe nenea gogu dupa "MXL661"  gaseati mai multe rezultate cu magazinele care-l au.

Repet: am vrut sa va dau MP dar "Costica LCD nu poate primi mesaje".

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Costica LCD a spus:

Esti in pierdere totala, daca cumperi placa, tu ce bani mai castigi, 50 de lei?, eimina carosria de tabla, pune flux din belsug si fa un reflow la tot ce cuprinde selectorul......la mine a functionat de fiecare data...

Nu ma gandisem la inlocuirea integatului ci la selectorul intreg..La Miv.i.l au cu 60-70 xe lei si placa e 110.De aceea am scris asa. Am sa incerc varianta reflow, dar comanda acum nu o mai pot contramanda.Ramane ca pe viitor sa o am de rezerva daca merge reflow.ul.Sau. ..piate incerc integratul...vedem...va tin la curent.

Editat de Alextv
Link spre comentariu

Apuca-te și scoate tabla aia și ai sa vezi ca " tot selectorul" este un integrat lipit pe placa de baza . 

MXL -ul costă puțin, mai dificil cu poziționarea , schimbarea și lipirea perfectă a lui

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Alextv a spus:

Nu ma gandisem la inlocuirea integatului ci la selectorul intreg..La Miv.i.l au cu 60-70 xe lei si placa e 110.De aceea am scris asa. Am sa incerc varianta reflow, dar comanda acum nu o mai pot contramanda.Ramane ca pe viitor sa o am de rezerva daca merge reflow.ul.Sau. ..piate incerc integratul...vedem...va tin la curent.

ce selector ai cumparat? ca nu are... este lipit direct pe placa :)

Link spre comentariu
18 minutes ago, Alextv said:

Nu ma gandisem la inlocuirea integatului ci la selectorul intreg..La Miv.i.l au cu 60-70 xe lei si placa e 110.De aceea am scris asa. Am sa incerc varianta reflow, dar comanda acum nu o mai pot contramanda.Ramane ca pe viitor sa o am de rezerva daca merge reflow.ul

Cine iti decupeaza tie prietene drag din cablaj, ca sa iti trimita selectorul, poate nu ai inteles bine, tot ce inseamna Tuner e plantat pe placa de baza, ce vezi tu pe exterior este numai caroseria tunerului

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări