Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor confenctionare masa pentru circular

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Salutare colegi ,cine ma ajuta si pe mine  cu confectionarea unei mese de lucru pentru circular?

Am nevoie de un link de unde as putea cumpara sinele de ghidare culisante pe care sa ansamblez ghidajul pentru placile ce vin taiate ,ca in pozele de mai jos,sau daca are cineva alte ideeei,ideea este ca sa fac in asa fel sa pot taia placile de pal,mdf cat mai milimetric

table-saw-jig-plans-pdf-how-to-make-a-table-saw-fence-for-homemade-table-saw-of-table-saw-jig-plans-pdf.jpg

31c9af23335f6a7e2f0f87f31624d044.jpg

Editat de Tomsa Cosmin
Link spre comentariu

ce buget ai pt . circular?  Nu de alta dar o masa de circular de formatizat poate sa coste si 40.000 euro. Banuiesc ca nu asa ceva cauti, dar totusi pentru a putea recomanda ceva e bine de stiut cam cat vrei sa chelui. Acum cateva saptamani scria cineva ca e incantat de o masa de circular de vreo 500 lei, noua.....

Link spre comentariu

Te salut, circularul este un bosch gks 190 pe care o sa-l adaptez la masa,circularul o sa-l folosesc doar la placi mici de pal ,mdf,deci nu vreau sa investesc in mese scumpe,+ca a nevoie si de masa mai mare de lucru pe care mi-o pot face eu din lemn,dar mai am nevoie sa rezolv si partea cu ghidajul.

Link spre comentariu

Salut,

Pentru sine cauta T-track sau incra T-track. Cele de la Incra sunt cam scumpe dar din pacate la noi in tara altceva nu se gaseste. Eu am cumparat recent cateva sine incra de la un magazin din tara.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări