Tincu Ioan Postat Noiembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 ma poate ajuta cineva cu interpretarea acelor forme de unda pentru schema din imagine? cu mentiunea ca am folosit in simulare doar condensatori nepolarizati pt ca TINA nu are polarizati. alimentare la 40 v, iar sursa de semnal de la intrarea audio are forma sinusoidala, amplitudine 2v, frecventa 10 kHz . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Pune d-le un print screen cu schema si oscilograma! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) schema din print este exact ce-ai construit sau numai la simulare ? alimentarea este gresita , trebuie alimentat din doua surse pozitiva si negativa cu punct comun de GND.Nu ati observat in schema simulata ca GND este in aer, si rezultatul la iesire se vede in ce hal este.2 volti semnal la intrare este prea mult. Voi face si eu o simulare . Editat Noiembrie 25, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
Tincu Ioan Postat Noiembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) acum cred ca e alimentat corect.. scuzati.mi toate stangaciile, sunt primele mele simulari. undele arata la fel.. schema nu e construita inca, doar am simulat.o Editat Noiembrie 25, 2018 de Tincu Ioan Link spre comentariu
gsabac Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Se pare ca ati folosit un nivel prea mare la intare. Deoarece schema are o amplificare de circa 20, ar trebui la intrare sa fie o tensiune mult mai mica, de exemplu 700mV la virf, adica 500mV efectiv sau chiar 1V la virf ca in exemplul care functioneaza. @gsabac Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Scoate condensatorii de pe alimentare, C7 sa fie de 220n, lasa si oscul pe imagine. Ia schema mea si vezi ca ar trebui acelasi rezultat. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) Acum 5 ore, Tincu Ioan a spus: acum cred ca e alimentat corect.. scuzati.mi toate stangaciile, sunt primele mele simulari. undele arata la fel.. schema nu e construita inca, doar am simulat.o ai modificat schema si nu simularea, iti bati joc de noi , noi acestia de pe elforum cautam sa ajutam , dar trebuie sa ne limitam . nu ai luat in consideratie ce s-a spus mai sus , dumneata ai mers pe ideea ta . Editat Noiembrie 25, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum