POLAKU2002 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 (editat) Buna ziua tv se comporta ciudat....se blocheaza si nu accepta nici o comanda se stinge si se reaprinde singur....nu accepta nici o comanda din telecomanda dupa citeva minute de functionare.....Aceste simptome se regasesc numai cind ma uit la canalele digitale de la upc...la analogic totul este normal,as incerca sai schimb dumpul dar nu am gasit nimic despre el Editat Noiembrie 19, 2018 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Acum 46 minute, POLAKU2002 a spus: Buna ziua tv se comporta ciudat....se blocheaza si nu accepta nici o comanda se stinge si se reaprinde singur....nu accepta nici o comanda din telecomanda dupa citeva minute de functionare.....Aceste simptome se regasesc numai cind ma uit la canalele digitale de la upc...la analogic totul este normal Din cate stiu eu reteaua (upc) nu are transmisie prin cablu tv.Problema cred ca vine dintre satarile tv si aparatul donat de upc. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 transmisia este prin cablu iar tv este echipat cu card upc...si cu cardul scos tot asa face cind se folosesc canalele digitale... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 (editat) Rescrie SPI , preferabil pe unul nou !! Am avut un Orion care facea la fel , pe unele canale digitale incepea sa se restarteze pana era oprit de la retea , din fericire clientul il folosea pe analog !! Editat Noiembrie 19, 2018 de dan-a2 Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 In functie de sasiul scris pe spatele lui, alegeti binul care trebuie. Copiati pe un stick, puneti stickul la usb, apasati P+ de pe televizor si bagati in priza. Eliberati P+cand incepe rescrierea https://forum.iwenzo.de/grundig-service-anleitung-blinkcode--t61847-pg-2.html Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 multumesc frumos,a functionat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum