Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV THES LEW15TH80KL

blue36

Postări Recomandate

Va salut! Respectivul tv nu mai iese din stand-by. Codul placii este T.SP7050.7B. Un cod pentru MFY cunoasteti cumva? Nu cunosc istoria lui, asa a sosit din afara. Eventual un Bin pentru memorie?

Orice sfat este binevenit!

Multumesc!

EDIT. Am incercat codul 101, nu are nicio reactie.

Editat de blue36
Link spre comentariu

Multumesc, asta l-am gasit si eu dar mi-am prins urechile la inregistrare. Nu am alimentarea de 3.3V pe memorie, nu reusesc sa identific traseele sa vad de unde pleaca. Imi lipseste o tensiune pe o bara de 5V. Am nevoie de o schema.

Multumesc, oricum!

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult. Este vorba de 25X16AVSIG, pe bara de 5V din care se alimenteaza stabilizatorul de 3.3V necesari acestei memorii, nu am tensiune. Pe butonul de ON pe tastatura am tensiunea de 3.3V. In mod normal, pe aceasta memorie trebuie sa am alimentare, din cate stiu eu. Fara schema imi este foarte dificil sa urmaresc traseele, sunt foarte mici si reusesc sa localizez corespondenta.

Multumesc inca odata pentru fisier. :)

Link spre comentariu

Salveaza dumpurile de la toate cele 3 memorii si incearca cu dumpurile date de mine si vezi ce se intimpla , sar putea ca acea memorie sa se alimenteze dupa ce pleaca din sby , dupa cum vad eu acea memorie este pentru panel , dar nu sunt sigur doar asa poti verifica , ca fara schema mie greu sa dau un verdict mai sigur

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări