Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MASTROWELD HP-200

mirceamtv

Postări Recomandate

Aparatul MASTROWELD HP-200 nu are nimic defect in partea de forta si totusi se aprinde ledul de avarie.
Nu am gasit nicio schema dupa care sa ma ghidez.
S-ar parea ca seamana cu EDON MMA250 dar nici pt.acesta nu am documentatie.
Masurand inductanta primarelor celor trei transformatoare am gasit pe doua dintre ele peste 2mH iar pe al treilea doar putin peste 1mH.
Izoland primarul acestui transformator aparatul nu mai intra in avarie si furnizeaza tensiune la iesire.
Tipul transformatorului este EER42X15 22:4 .Pe AliExpress este ,,no longer available".De rebobinat nu ma prea incumet desi am gasit la rusi niste detalii privind rebobinarea.
Apelez la colegii de pe forum in ideea ca poate are cineva vreun transformator recuperat din aparat care nu s-a mai reparat.
In speranta ca voi primi raspuns,va multumesc anticipat.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mirceamtv

4

• cristi7521

2

Top autori în acest subiect

Am reusit sa-l desfac fara sa sparg miezul si la debobinare am gasit intr-adevar scurt intre spire.Cred ca ar fi fost imposibil sa-l rebobinez dat fiind modul de bobinare (cu multe fire in paralel ,infasurari intercalate si nicio rezerva de spatiu in fereastra) dar am comandat deja in China si astept sa-mi ajunga.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări