neagu Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ziua buna la toata lumea, mi sa adus aceasta telecomanda la reparat si din ea lipseste o piesa notata pe placa cu y1, stie cineva ce piesa este ? Atasez mai jos poze; https://imgur.com/a/TzQIoNG https://imgur.com/a/uEHlnXz Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Posibil un quatz. Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Sunt foarte multe telecomenzi de genul asata. Este posibil sa nu lipseasca nimic,chiar daca sunt ,,originale". Sunt multe telecomenzi de genul asta. Defectul, s-ar putea sa fie altu. Vezi ledul, rezonatorul sau cipul. In cel mai rau caz poate fi distrus cablajul. Dar pe cablaj, sunt urme ca ar fi fost ceva? Link spre comentariu
neagu Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 (editat) Asa cred si eu, dar de cat o fi numai Dumnezeu stie, sunt piciorusele ramase pe cablaj Editat Noiembrie 18, 2018 de neagu Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Acum 3 minute, attilaa0 a spus: Posibil un quatz. In ultimul timp, nu prea pun astea quatz (rezonator). Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Acum 6 minute, neagu a spus: Asa cred si eu, dar de cat o fi numai Dumnezeu stie, sunt piciorusele ramase pe cablaj Daca e rezonatorul, e 455. Link spre comentariu
neagu Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Citat Voi incerca cu unul si voi vedea, multumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Categoric acolo a fost un rezonator, dar ce model a fost e imposibil de dedus. Încercați cu unul 455 cum a spus colegul, dacă nu funcționează cu acela, numai desfăcând o altă telecomandă identică puteți afla, fiindcă se mai folosesc și multe alte tipuri de rezonatoare... Link spre comentariu
neagu Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Am cautat de 455 dar nu am gasit cu trei terminale ci numai cu doua, cu trei a fost la ea Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Nici nu au fost de 455 cu 3 terminale - cu 3 incercati de 4Mhz , dar merita efortul ? Daca era ceva simplu incercat , daca se complica treaba - alta telecomanda , chiar daca nu gasiti modelul asta sunt multe tipuri care sint compatibile . Acest model il gasiti la 23-24 lei plus transport ( chiar si mai ieftin , dar la cei care nu vind la bucata ) 1 Link spre comentariu
neagu Postat Noiembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Multumesc de ajutor, l-am facut pe propietar sa renunte la reparat si sa cumpere una noua chiar daca este cam piperata la pret Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Daca mai ai telecomanda sa stii ca Quartul este 3,64 si are 3 terminale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum