Florin berdila Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Domnilor am un flex de 2,2kw de firma Metabo am realizatun suport pe care lam montat cu o pârghie cu care voi tăia diferite metale şi la diferite unghiuri dar am o problema,pânza fiind de diametru mare si subtire cand tai numi iese o taietura dreapta de vede cum fuge taietura pentru ca panza este subtire, acum va intreb este o altfel de panza de flex poate din metal car sa nu flambeze?sau imi dati alte sfaturi am sa fac poze si la dispozitiv Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) asta inseamna ca insisti cu prea multa forta pe pinza , avanseaza mai usor. Editat Noiembrie 17, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Domnule am incercat in toate felurile pânza fexului față de masa este perfect la 90 grade ,este cumva alta panza din metal sau gresesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Discurile de metal se folosesc numai la debitat lemn și beton/ceramică. Trebuie să folosești un disc abraziv cu grosime adecvată diametrului materialului debitat, dar nu mai face improvizații din astea cu polizoarele, că altfel auzim de tine la ,,știrile de la ora 5,,..... Editat Noiembrie 17, 2018 de validae Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Domnule Validae nu vreau sa va supar dar nu renunt usor la o ideie chiar daca urmeaza ceva urat, asa sunt RUȘII Editat Noiembrie 17, 2018 de validae Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Panza abraziva subtire face figuri mai ales la taierile in unghi diferit de 90°...foloseste panza groasa de 3 mm. Eu ajut la taierile in unghi apasand pe partea unde tinde panza sa se duca cu o bucata de fier, pana intra un pic in materal. Acum depinde si de calitatea panzei...foloseste macar de la Carbodeb. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Folosesc de la kroneflex Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Daca suportul ala e facut de tine ,totul are o explicatie. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ia uite ca domnu Manolo încearcă să mă supere dar mă abţin Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Verifica daca axa de mișcare a fluxului este paralelă cu panza. 1 Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Dacă pui o poză clară cu suportul respectiv, sau o filmare cu el la lucru, urcată pe YouTube, nu mai e nevoie să ne dăm cu părerea aiurea. Noi nu putem ști ce ai făcut tu acolo... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Am inţeles domnule Validae ,maine voi face o poză Link spre comentariu
ndc74 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Incearaca cu discuri abrasive de la diversi furnizori si eventual diverse grosimi. Exista si discuri metalice cu placute de carbura lipite (sau integral din carbura) speciale pt debitat metale (in general umed), dar nu se folosesc pe flex. Se monteaza pe masini industriale de debitat care au turatii scazute (1000-2000rpm in functie de diametrul discului) si avans automat. Pe flex ar zbura pastilele precum gloantele in jurul tau. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Am înțeles domnule pericolul la care ma puteam sa mă expun cu acele discuri metalice vă mulțumesc Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 (editat) Cam aşa arată Editat Noiembrie 20, 2018 de Florin berdila Nu am pus poza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum