Vizitator Geoweb35 Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Buna ziua, am o centrala termica Sime Format Zip Bf si vreau sa-i fac o umplere ca sa-i creasca presiunea deoarece este la 0,2 , am incercat sa invart de robinetul de umplere (in sens invers al acelor de ceas) si nu se invarte, am pus putin in otet in speranta ca o sa invarta dupa aceea si s-a curatat un pic de calcar, ce pot sa-i fac? am atasat o poza de pe internet cu un ax identic. Editat Noiembrie 17, 2018 de Geoweb35 actualizare Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Repetă curățarea, folosind sare de lămâie în loc.Îmbibă un șervețel cu soluție concentrată de sare de lămâie și înfășoară zona afectată.Lasă câteva zeci de minute să lucreze și încearcă iar.Poate ar fi util și să încălzești partea metalică cu un uscător de păr. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Detartrant ... aplicat cu o pensula . Dar supravegheat , proba dupa 1-2 minute . Dupa deblocare , spalat bine zona , cu o periuta ... , a avut pierderi , dupa " verdele " de pe - acolo . Se poate incerca si cu un spray de deblocat suruburi , daca exista ... Editat Noiembrie 17, 2018 de gauss Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Sarea de lămâie (acidul citric) se folosește la scară industrială pentru curățarea instalațiilor de foraj, am recomandat-o fiind și foarte ușor de găsit cam pe oriunde. Link spre comentariu
Vizitator Geoweb35 Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Multumesc, o sa incerc si cu sare de lamaie, acum nu am in casa, cumpar si fac proba, e nasol ca vine in jos cand incerc sa pun ceva acolo, curge si nu ramane acolo unde trebuie, nu am detartrant dar o sa incerc cu sare de lamaie. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Păi de aceea recomandasem să îmbibați un șervețel cu soluția de sare de lămâie, ca să stea în zona de interes.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Sau sa o pufaiti cu ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum