Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Termica Robinet Umplere Blocat/Intepenit

Vizitator Geoweb35

Postări Recomandate

Vizitator Geoweb35

Buna ziua, am o centrala termica Sime Format Zip Bf si vreau sa-i fac o umplere ca sa-i creasca presiunea deoarece este la 0,2 , am incercat sa invart de robinetul de umplere (in sens invers al acelor de ceas) si nu se invarte, am pus putin in otet in speranta ca o sa invarta dupa aceea si s-a curatat un pic de calcar, ce pot sa-i fac? am atasat o poza de pe internet cu un ax identic.

wW81MEu.png

qjZoOcG.jpg

YRVVp6X.jpg

Editat de Geoweb35
actualizare
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• gauss

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Repetă curățarea, folosind sare de lămâie în loc.Îmbibă un șervețel cu soluție concentrată de sare de lămâie și înfășoară zona afectată.Lasă câteva zeci de minute să lucreze și încearcă iar.Poate ar fi util și să încălzești partea metalică cu un uscător de păr.

Link spre comentariu

Detartrant ... aplicat cu o pensula . Dar supravegheat , proba dupa 1-2 minute . Dupa deblocare , spalat bine zona , cu o periuta ... , a avut pierderi , dupa " verdele " de pe - acolo . Se poate incerca si cu un spray de deblocat suruburi , daca exista ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sarea de lămâie (acidul citric) se folosește la scară industrială pentru curățarea instalațiilor de foraj, am recomandat-o fiind și foarte ușor de găsit cam pe oriunde.

Link spre comentariu
Vizitator Geoweb35

Multumesc, o sa incerc si cu sare de lamaie, acum nu am in casa, cumpar si fac proba, e nasol ca vine in jos cand incerc sa pun ceva acolo, curge si nu ramane acolo unde trebuie, nu am detartrant dar o sa incerc cu sare de lamaie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări