gpmarian2005 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Vand regulator de viteza pentru motoare cu tahogenerator(motoare de masina de spalat} Montajul se bazeaza pe circuitul integrat TDA1085. Acest regulator de viteza asigura o putere mare chiar si la viteza mica a motorului. In general aceste motoare au putere mare la viteze foarte mari 17000 rotatii/minut, insa cu acest regulator are aceiasi putere ridicata chiar si la viteze de 1000 rotatii/minut asfel motorul fiind protejat. Pentru a vedea performantele in sarcina si comparatia cu un alt reductor de viteza priviti acest video: APASA AICI Pretul este de 99 lei plus transport. Link spre comentariu
gpmarian2005 Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Up Link spre comentariu
vranceanu Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 As dori un asemenea regulator . Sa va dau datele pe privat ? Link spre comentariu
vranceanu Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Am achizitionat acest regulator de turatie si recunosc sincer ca este o adevarata minune pentru motorul de masina de spalat cu tahogenerator. Functioneaza impecabil si se pot regla pragurile de turatii si amperajul in functie de necesitati. Multumesc Domnule @gpmarian2005 pentru placuta si pentru amabilitatea cu care mi-ati explicat telefonic amanuntele privind reglajele si monntarea . Link spre comentariu
gpmarian2005 Postat Octombrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Pentru cei care au nevoie de accelerare lenta a motorului am facut un clip video cu modificarile necesare. In clip nu este specificat ca legatura dintre pinul 6 si masa a fost intrerupta initial asa cum este aratat mai sus. Aici poti viziona clipul video Link spre comentariu
adrian- Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Salut , as dori sa stiu daca poti face un regulator de viteza pentru un motor cu inductie , (cu rotorul in scurtcircuit) , motor de 20 kw avand tensiunea de alimentare de 56V-60V,( a fost recuperat de pe un stivuitor electric impreuna cu controllerul lui original dar nu am si partea de comanda a controllerului, de asta am cam renuntat la el ) Sau , daca ma poti ajuta intrun fel sa folosesc controllerul lui original , cumva sa ii emulezi un semnal de comanda o poza cu controllerul: Mersi Link spre comentariu
gpmarian2005 Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Banuiesc ca se poate face ceva ca sa il pui in functiune, mai ales ca ai si controlerul, dar trebuie sa gasesti un electronist in zona ta, care sa studieze controlerul si sa gaseasca o solutie. De la departare este greu! Link spre comentariu
Abacab Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Buna ziua, Vreau si eu unul, dar inainte as vrea ceva poze, este cumva ca cel din imagine? multumesc, Link spre comentariu
gpmarian2005 Postat Iunie 29, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2019 Asa arata. Link spre comentariu
Abacab Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna ziua, V-am trimis ieri un mesaj privat, astept... Link spre comentariu
validae Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Nu sunt sigur că l-a primit, parcă ştiam că noii veniţi nu pot folosi mesageria MP. Dar poate mă înşel...oricum, va vedea acest mesaj.N-ar strica să-i laşi fie adresa de mail, fie un număr de contact, pentru siguranţă.... Link spre comentariu
Abacab Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Acum 5 ore, validae a spus: Nu sunt sigur că l-a primit, parcă ştiam că noii veniţi nu pot folosi mesageria MP. Dar poate mă înşel...oricum, va vedea acest mesaj.N-ar strica să-i laşi fie adresa de mail, fie un număr de contact, pentru siguranţă.... Multumesc; in mesaj i-am trimis si telefonul, m-am gandit ca nu l-a citit, de aceea am mai postat aici. ... nou venit! ma plimb pe aici de cca. 10-12 ani, luna trecuta mi-a fost sters contul, asa ca am facut unul nou... Link spre comentariu
jojons Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 acestea merg si la un motor normal ma refer ca dau putere la viteza redusa si la un flex, slefuitor etc? nu are buton de rotire din plastic? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2020 Partajează Postat Septembrie 4, 2020 (editat) Acel montaj e dedicat controlului vitezei motoarelor echipate cu tahogenerator.Adică motoare care au turaţia controlată strict.La flexuri şi bormaşini nu ai nevoie de astfel de precizie, iar cuplul nu poate fi menţinut fără complicaţii, care te depăşesc oricum.Dacă îţi arăt un montaj de reglare a turaţiei la bormaşină cu păstrarea cuplului, te uiţi la el ca la schema televizorului... iar la chinezi nu găseşti aşa ceva la 1$. Editat Decembrie 5, 2020 de validae litere Link spre comentariu
Florian T. Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Doresc sa cumpar acest regulator. Vreau sa-l folosesc pentru o masina de tocat, turatie foarte mica putere mare. 0722594233 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum