neluelectron Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) am in lcd samsung la care am gasit defect acelst mosfet care alimenteaza ledurile ,,3n40k3 ,unde pot gasi acestapiesa sau ce echivalent pot pune in loc ,nu am mai dat modelul tv-ului ,nu cred ca mai este necesar ,baretele sunt verificate cu testerul se aprind am desfacut displayul se aprindtoate baretele corect nu sunt leduri arse sau in scurt , acest mosfet 3n40k mai departe nu se poate citi, pentru ca capsula are o arsura .... pe el Editat Noiembrie 17, 2018 de neluelectron Link spre comentariu
Marian Roman Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Acum 3 ore, neluelectron a spus: am in lcd samsung la care am gasit defect acelst mosfet care alimenteaza ledurile ,,3n40k3 ,unde pot gasi acestapiesa sau ce echivalent pot pune in loc ,nu am mai dat modelul tv-ului ,nu cred ca mai este necesar ,baretele sunt verificate cu testerul se aprind am desfacut displayul se aprindtoate baretele corect nu sunt leduri arse sau in scurt , acest mosfet 3n40k mai departe nu se poate citi, pentru ca capsula are o arsura .... pe el leduri in tv lcd? gasesti pe aliexpres 10 buc la 5$ Link spre comentariu
neluelectron Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 30 minutes ago, Marian Roman said: leduri in tv lcd? gasesti pe aliexpres 10 buc la 5$ mersi mult Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Acum 4 ore, Marian Roman a spus: leduri in tv lcd? gasesti pe aliexpres 10 buc la 5$ si ,,ledurile tv,, tot lcd sant 1 Link spre comentariu
megabit Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Are multi echivalenti : https://alltransistors.com/mosfet/crsearch.php?&struct=MOSFET&polarity=N&pd=50&uds=400&id=3&rds=1.6&caps=TO252 Link spre comentariu
Marian Roman Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Acum 47 minute, iuliantv a spus: si ,,ledurile tv,, tot lcd sant a scris ca are un lcd samsung (ce era sa inteleg?). era culmea sa aiba in ecranul lcd acel mosfet... nu? Link spre comentariu
daisarqx Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 La 17.11.2018 la 21:53, Marian Roman a spus: a scris ca are un lcd samsung (ce era sa inteleg?). era culmea sa aiba in ecranul lcd acel mosfet... nu? omul a zis ca a verificat baretele cu testerul. sa nu il luam la misto. lcd=liquid crystal display se refera la sticla,nu are legatura cu iluminarea din spate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Acum 2 minute, daisarqx a spus: omul a zis ca a verificat baretele cu testerul. sa nu il luam la misto. Hai sa nu o dam cotita , unde ai vazut tu tv LCD cu barete de leduri? eu stiu ca LCD au lampi (neoane) si tv LED au barete , atunci cind spui ca am un LCD si am verificat baretele cu leduri si se aprind este alceva numai daca a fost schimbate neoanele cu barete de leduri si invertorul atunci trebuia sa spuna Sa puna poza cu eticheta de pe capac sa vedem si noi sa nu murim degeaba si cu tv-ul desfacut Link spre comentariu
daisarqx Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Acum 1 minut, Florinel TV a spus: Hai sa nu o dam cotita , unde ai vazut tu tv LCD cu barete de leduri? eu stiu ca LCD au lampi (neoane) si tv LED au barete , atunci cind spui ca am un LCD si am verificat baretele cu leduri si se aprind este alceva numai daca a fost schimbate neoanele cu barete de leduri si invertorul atunci trebuia sa spuna lcd=liquid crystal display se refera la sticla,nu are legatura cu iluminarea din spate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 La 17.11.2018 la 12:47, neluelectron a spus: am in lcd samsung la care am gasit defect acelst mosfet care alimenteaza ledurile ,,3n40k3 ,unde pot gasi acestapiesa sau ce echivalent pot pune in loc ,nu am mai dat modelul tv-ului ,nu cred ca mai este necesar ,baretele sunt verificate cu testerul se aprind am desfacut displayul se aprindtoate baretele corect nu sunt leduri arse sau in scurt , acest mosfet 3n40k mai departe nu se poate citi, pentru ca capsula are o arsura .... pe el Uitate mai bine unde este scris cu rosu , cum nu se refera la leduri tu nu vezi bine? Titlu LCD Samsung? nu trebuia LED Samsung Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Va incurca denumirile astea de marketing? Constructiv TV sunt CRT Cathode Ray Tube,adica tub LCD aici sunt multe diferentiate de metoda de iluminare,cu lampi,CCFL,cu LED,direct sau edge,qled,tot backligt cu led,dar un pic diferit la panel. LED aici sunt OLED adica ecranul genereaza el lumina fiind format dintr-o arie de leduri PDP plasma Link spre comentariu
daisarqx Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Acum 2 minute, gabiz_ro a spus: Va incurca denumirile astea de marketing? Constructiv TV sunt CRT Cathode Ray Tube,adica tub LCD aici sunt multe diferentiate de metoda de iluminare,cu lampi,CCFL,cu LED,direct sau edge,qled,tot backligt cu led,dar un pic diferit la panel. LED aici sunt OLED adica ecranul genereaza el lumina fiind format dintr-o arie de leduri PDP plasma Multumim. Acum sper ca e toata lumea lamurita. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) Acum 27 minute, gabiz_ro a spus: LED aici sunt OLED adica ecranul genereaza el lumina fiind format dintr-o arie de leduri PDP plasma La aceasta mai spart , nu am stiut ca sticla are oled incorporat ca la plasme cu cristale lichide in sticla Editat Noiembrie 25, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Sunt de ceva timp pe piatta OLED-uri cu aceasta tehnologie, in special LG. Scumpe al dracu' de la 5000 - 6000 de lei in sus Sa vad cine le mai repara pe alea Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Acum 3 minute, modoran a spus: Sunt de ceva timp pe piatta OLED-uri cu aceasta tehnologie, in special LG. Scumpe al dracu' de la 5000 - 6000 de lei in sus Sa vad cine le mai repara pe alea O fi dar la mine inca nu a trecut pragu in atelier , la alea sa vad eu cum schimbati ledurile din sticla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum