Radiotelegrafist Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 sunt schimbate,chiar daca cele existente pe sasiu erau bune. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Poate era mai bine să schimbi toată placa...astea trăznite pot fi pierdere de timp și bani uneori. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Pai domn validae vreau sa vad mai intai sursa facuta si daca vad ca mai este si altceva atunci renunt,si daca schimb tot sasiul nu se merita,pe bune,cat sa cer ca mai mult de 100 lei nu pot lua,mai rentabil este dezmembrarea acestuia si sa ma folosesc de cate ceva,este castig 100 la mie,asta o stiu toti cei ce repara tv-uri,sunt componente importante care montate pe rand in tv-uri iese de 10 ori mai mult,vorba vine,parca vad ca se trezeste vreun mistocar de ala fals sa vina cu vreo replica. Editat Noiembrie 17, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Ai diode zener de 24/33/56V? Unele care inseriate sa dea 100--120V. Cu ele scoti opto vechi si pui unu garantat serie cu aceste diode. Am prezentat de 2-3 ori solutia de a elimina bucla sursei. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Am diode de 120v,nu mai este nevoie sa inseriez,iar optocuplorul l-am schimbat din prima odata cu cele carbonizate,lucrez numai cu componente noi unde stiu ca situatia este critica si situatia implica in acel mediu de lucru in acel punct pretentios al unui sasiu,am sa incerc si acest artificiu dat de dstra. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) Treaba cu diode zener inseriate nu confera o tensiune bine stabilizata,treaba aceasta o faceam de forta majora la tv-urile alb negru pentru a asigura acea tensiune necesara diodelor varicap,adica 33v pentru ca nu se gaseau nici taa550 nici dz33v nici pl33z,dar pot sa spun ca tv-ul o lua razna,adica fugea dupa frecventa postului receptionat. Editat Noiembrie 17, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Nu ai nevoie de stabilizare ci de separarea defectului daca este in partea de control sau funct. incorecta a MC44. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 OK,am sa incerc maine si acest artificiu,in fond nu stiu ce ar putea fi,oricum maine am sa-l rezolv fara discutie,niciodata nu am renuntat,indiferent de defectul lui. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Acum 1 oră, Giorgi tv a spus: Treaba cu diode zener inseriate nu confera o tensiune bine stabilizata,treaba aceasta o faceam de forta majora la tv-urile alb negru pentru a asigura acea tensiune necesara diodelor varicap,adica 33v pentru ca nu se gaseau nici taa550 nici dz33v nici pl33z,dar pot sa spun ca tv-ul o lua razna,adica fugea dupa frecventa postului receptionat. introduci in seria de diode un 5z1 invers , asta compenseaza termic seria de diode. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 am sa vad maine ce a avut,pentru azi sa incheiat capitolul depanare. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Subiectul se poate inchide,problema rezolvata. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Si care a fost "rezolvarea" ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Scurt pe bara de 8volti ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Cred ca problema a fost TL431 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum