Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Închizătoare centură de siguranță

norad

Postări Recomandate

Vă salut,

Limba metalică a centurii de siguranță pentru pasagerul din spatele șoferului nu mai intră în închizătoare (unii îi zic "teacă").

Suspectez că  a fost sabotată încuietoarea. Foarte rar am pasageri pe bancheta din spate, iar centura nu a mai funcționat fix la un copil (nepot) care nu suporta centura.

Cum arata mecanismul încuietorii ?

https://imgur.com/a/dT0KVHG

Link spre comentariu

Probabil a introdus o monedă de 10 Bani sau un nasture în teaca centurii....dacă o scuturi zdravăn se aude ceva zdrăngănind înăuntru ?

Editat de validae
Link spre comentariu

Buna

Vezi daca e teaca potrivita.

Eu am un Scenic si nu intra oricum.

Fiecare limba la locul ei si in pozitia potrivita.

Intoarsa cu 180g nu mai intra.

Spor

Alex

Link spre comentariu
On 11/16/2018 at 1:08 PM, validae said:

Probabil a introdus o monedă de 10 Bani sau un nasture în teaca centurii....dacă o scuturi zdravăn se aude ceva zdrăngănind înăuntru ?

Off topic:

Mie îmi venea tot timpul la reparat un videorecorder în care copiii stapânului bagau monede de aluminiu redegiste. La un moment dat am scris pe factura sa bage bancnote de minim 50 DM pentru ca ar dauna mai putin aparatului si l-ar motiva mai mult pe depanator. A venit ala cu o falca în ceriu si una-n pamânt sa se plânga la sefu. Care sef i-a zis ca, de-acu încolo, reparatia costa cu 50 DM în plus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări