Vizitator redweed Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 eu nu stiu daca e pe bune, atata ca e usor sa asculti telefoanele si ca anu asta Connex o sa lanseze un serviciu de localizare a telfonului mobil [informatie furnizata doar titularului sau imputernicit]. Pe mine ma sperie si faza cu localizarea care se face super ushor, da imi cumpar o cutie de plumb ca nici eu nu pot scoate bateria din telefon. Sper sa ne lamureasc cniky cu codu ala. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 :lol: ...nu mai am cuvinte... :lol: Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 Stai linistit ca si acuma poate sa te loacalizeze :lol: Link spre comentariu
Vizitator redweed Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 nu cred ca trece ceva prin cutie de plumb. eu am anvelit un nokia cu semnal super-bun in staniol si am bagat hands-free. n-avea semnal deloc. si daca ma gasesc ce imi fac? ma duc cu masina pana la banca sa imi platesc factura? nush cu ce ii ajuta da daca pe ei asta ii face fericitzi,sa ma localizeze. Mi-am amintit ca am un prieten la reprezentantza conenx din tm si ala ma rezolva, trebe sa merg sa imi schimbe un sim si il intreb. da in contractu pe care l-am semnat cu ei scrie altceva,ceva de genu ca nu divulga NIMANUI informatii decat in caz de fortza majora. ce intzeleg ei prin asta??? Link spre comentariu
Vizitator ftraian Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 si daca-l bagi in cutie de plumb ce rezolvi :?: :?: :?: mai bine il vinzi ca tot asa o sa te folosesti de el :lol: :idea: :lol: Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 A, nu e vorba de factura! Te vor urmari toate serviciile secrete romane, tocmai pe tine si te vor impusca. Stii cu ce? Cu laser, frate! :lol: Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 fortza majora. ce intzeleg ei prin asta???razboi, calamitati.. chestii de genul asta Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Localizarea telefoanelor mobile este o masura necesara in contextul aparitiei serviciilor tip apel de urgenta, adica 112... 8) Explicatii detailate aici: http://www.112.ro/rgeu.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum