trasorv Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 (editat) Ziua bună, azi am vrut să spăl la mașină și nu reușesc să trag sertarul de detergent, este blocat cu ceva, ce soluții îmi puteți da să îl trag afară ? Am încercat în toate felurile, am răsturnat-o cu susul în jos poate cade ce este este acolo și se deblochează dar nimic. Mulțumesc Editat Noiembrie 15, 2018 de trasorv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Se apasa pe plasticul din compartimentul ptr. balsam (cel din mijloc ) , cel putin asa este la mine !! Link spre comentariu
ake florinache Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Buna ziua, nu puteti sa trageti de sertar sa introduceti detergent, sau nu puteti sa deschideti sertarul asa cum a mentionat colegul dan-a2 ?? În situaţia în care nu puteti sa deschideti pentru introducerea detergentului,incercati sa desfaceti capacul de deasupra să vedeti ce blochează mecanic, daca aveti acces. Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 (editat) Capacul nu iese decât vreo 15 mm și nu pot pune nici detergent nici balsam , am scos si capacul de deasupra dar cutia în care intră sertarul este incapsulată și nu am putut avea acces la sertar ... Editat Noiembrie 15, 2018 de trasorv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Poate daca fortati mai mult ... Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Am încercat dar mi-e frica sa nu rup sertarul ... Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Am rezolvat, am scos fața sertarului și am văzut că dispozitivul albastru din partea pentru balsam era ridicat în sus și nu permitea scoaterea sertarului. Vă mulțumesc pentru timpul pe care mi l-ați acordat. Numai bine va doresc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum