Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mașină de spălat Beko

trasorv

Postări Recomandate

Ziua bună, azi am vrut să spăl la mașină și nu reușesc să trag sertarul de detergent, este blocat cu ceva, ce soluții îmi puteți da să îl trag afară  ? Am încercat în toate felurile, am răsturnat-o cu susul în jos poate cade ce este este acolo și se deblochează dar nimic. Mulțumesc 

Editat de trasorv
Link spre comentariu

Buna ziua, nu puteti sa trageti de sertar sa introduceti detergent, sau nu puteti sa deschideti sertarul asa cum a mentionat colegul dan-a2 ?? În situaţia în care nu puteti sa deschideti pentru introducerea detergentului,incercati sa desfaceti capacul de deasupra să vedeti ce blochează mecanic, daca aveti acces.

Link spre comentariu

Capacul nu iese decât vreo 15 mm și nu pot pune nici detergent nici balsam  , am scos si capacul de deasupra dar cutia în care intră sertarul este incapsulată și nu am putut avea acces la sertar  ...

Editat de trasorv
Link spre comentariu

Am rezolvat, am scos fața sertarului și am văzut că dispozitivul albastru din partea pentru balsam era ridicat în sus și nu permitea scoaterea sertarului.  Vă mulțumesc pentru timpul pe care mi l-ați acordat. Numai bine va doresc  !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări