Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AD-PIC01V

rdl

Postări Recomandate

Programatorul AD-PIC01V (de la ADELAIDA) functioneaza si sub WIN XP? Exista soft si pentru XP sau nu am alta sansa decat sa lucrez cu el sub WIN98/2000/NT.Poate ma lamureste si pe mine cineva. Mersi de ajutor! :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rdl

2

• XAN77

1

• MihaiStoica

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Kit-ul este insotit de obicei de un software. Care anume ? Presupun ca este icprog. Daca este asa vezi pe site-ul de unde se download-eaza. Sub XP merge tare greu

Link spre comentariu

si eu am un programator AD-PIC01 care merge cu icprog fiind compatibil JDM si lam folosit numai in XP fara nici o problema si nu merge deloc greu. Merge f bine si cu ponyprog dar de la un timp atunci cand il folosesc, ca am cam trecut pe alte controlere, foloseam numai winpic800 care merge f misto si are functia de a citi ID-ul procului din programator si seteaza tipul de MCU din interfata programului automat, ceea ce mia placut . Oricum, nu-i nicio problema sub XP cu acel programator .

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator andreiu21

SIncer sa fiu, nu inteleg de ce nu puneti intrebarile astea direct producatorului... :somn: Deh' asa-i romanu'... îi place sa se complice si nu se asteapta sa primeasca ajutor de la cineva care ii vinde un anumit produs... :wetrwre

Link spre comentariu

SIncer sa fiu, nu inteleg de ce nu puneti intrebarile astea direct producatorului... :somn: Deh' asa-i romanu'... îi place sa se complice si nu se asteapta sa primeasca ajutor de la cineva care ii vinde un anumit produs... :wetrwre

De ce ar fi asa de greu de inteles? De cele mai multe ori cumperi un produs si daca incepi sa pui intrebari, te izbesti de nestiinta sau indiferenta vanzatorului, si atunci incepi sa cauti raspunsurile in alta parte si sa te bazezi pe experienta de lucru cu acest produs a altor persoane.Observ ca Ic-Prog si PICPgm suporta 18F1320, PICPgm pe site da si tensiunile de programare: min 9.0V si maxim 13.25V, deci sunt sanse ca programatorul sa poate programa pic-ul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări