rdl Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Programatorul AD-PIC01V (de la ADELAIDA) functioneaza si sub WIN XP? Exista soft si pentru XP sau nu am alta sansa decat sa lucrez cu el sub WIN98/2000/NT.Poate ma lamureste si pe mine cineva. Mersi de ajutor! :partyman: Link spre comentariu
MihaiStoica Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Kit-ul este insotit de obicei de un software. Care anume ? Presupun ca este icprog. Daca este asa vezi pe site-ul de unde se download-eaza. Sub XP merge tare greu Link spre comentariu
rdl Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 Da este ICPROG. Am sa incerc cum ai spus sa descarc softul si pentru XP si o sa vad cum functioneaza.Mersi pentru sfat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 daca dai clic dreapta pe iconita programului(sub xp) intri in proprieties si acolo,la compatibility,setezi win 98,poate merge mai bine Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 si eu am un programator AD-PIC01 care merge cu icprog fiind compatibil JDM si lam folosit numai in XP fara nici o problema si nu merge deloc greu. Merge f bine si cu ponyprog dar de la un timp atunci cand il folosesc, ca am cam trecut pe alte controlere, foloseam numai winpic800 care merge f misto si are functia de a citi ID-ul procului din programator si seteaza tipul de MCU din interfata programului automat, ceea ce mia placut . Oricum, nu-i nicio problema sub XP cu acel programator . Link spre comentariu
Vizitator LVF2011 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Cu programatorul AD-PIC01V, se poate scrie si PIC18F1320? Link spre comentariu
Vizitator andreiu21 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 SIncer sa fiu, nu inteleg de ce nu puneti intrebarile astea direct producatorului... Deh' asa-i romanu'... îi place sa se complice si nu se asteapta sa primeasca ajutor de la cineva care ii vinde un anumit produs... :wetrwre Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 SIncer sa fiu, nu inteleg de ce nu puneti intrebarile astea direct producatorului... Deh' asa-i romanu'... îi place sa se complice si nu se asteapta sa primeasca ajutor de la cineva care ii vinde un anumit produs... :wetrwreDe ce ar fi asa de greu de inteles? De cele mai multe ori cumperi un produs si daca incepi sa pui intrebari, te izbesti de nestiinta sau indiferenta vanzatorului, si atunci incepi sa cauti raspunsurile in alta parte si sa te bazezi pe experienta de lucru cu acest produs a altor persoane.Observ ca Ic-Prog si PICPgm suporta 18F1320, PICPgm pe site da si tensiunile de programare: min 9.0V si maxim 13.25V, deci sunt sanse ca programatorul sa poate programa pic-ul. Link spre comentariu
Vizitator LVF2011 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Multumesc din suflet "gr1ph0n" pentru raspunsul clar. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 La un PIC01V cablul serial trebuie sa fie 1 la 1, nu? Ca null-modem cable nu vad sa mearga... Pe placa programatorului e mufa tata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum