codrut Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 model:32HV10G MB:V28A00134781 Defect: Dupa aproximativ 10 minute de functionare ,peste sonor se aude un bazait,daca dau sonorl la minim acel bazait ramane. A mai avut cineva acest defect? Link spre comentariu
lucia1949 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Buna ziua ,am si eu acelasi defect mb: V28A001347B1.D-le Codrut cum s-a solutionat defectul? Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 SUCCES....... 1 Link spre comentariu
lucia1949 Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 22 ore, Geo2017 a spus: SUCCES....... Acum 22 ore, Geo2017 a spus: SUCCES....... Buna ziua ,am si eu acelasi defect mb: V28A001347B1.D-le Codrut cum s-a solutionat defectul? Multumesc frumos! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Nu este obligatoriu din final defectul Difuzor defect , cu spire in scurt , condensatorii din filtrul de iesire trebuie verificati toti , integrat , decuplarea sursei la integrat si chiar sursa . Eu asa incepe cu difuzoarele si apoi conzii din filtrele de iesire . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Un defect mecanic am intalnit la multe tveuri: nu erau stranse bine in suruburile(holsuruburile) pe suportul de plastic al difuzoarelor. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 fara suparare dar mecanic nu are cum sa fie cu volum la minim,poate ceva condesatori smd pe intrarea de semnal audio,o masa ceva ,final audio,cine mai stie ,trebuie verificat eventual cu o casca sau amplificator extern,semnalul pe intrare daca e curat,si elucidat e inante de finalul audio sau dupa,pe alte surse ,scart hdmi etc cum se comporta? Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Nu am rezolvat acest defect.Ce pot sa spun este ca am montat un radiator mai mare pe ic si defectul a disparut.Dar pt ca nu am avut loc sa pun un radiator mare , si clientul nu a vrut sa bage bani in el nu l-am rezolvat. Banuiesc ca integratul este de vina pt ca se incingea destul de tare. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Acum 55 minute, codrut a spus: Nu am rezolvat acest defect.Ce pot sa spun este ca am montat un radiator mai mare pe ic si defectul a disparut.Dar pt ca nu am avut loc sa pun un radiator mare , si clientul nu a vrut sa bage bani in el nu l-am rezolvat. Banuiesc ca integratul este de vina pt ca se incingea destul de tare. dar e posibil ca integratul sa fie efectul,cauza poate fi de multe ori inainte sau dupa componenta ce manifesta un defect,e ca si la un banal tranzistor sa zicem final linii bu808 in 11ak30 ,buba e in condesatorul de 10mf Link spre comentariu
lucia1949 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Multumesc frumos! Link spre comentariu
paun nelu Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 procesorul este defect/ la un tv am avut o placa de unde l-am recuperat si i lam pus pe si la un alt tv l-am lipit din nou si i-am pus un radiator si fct ambele Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 On 3/21/2022 at 1:21 PM, paun nelu said: procesorul este defect/ la un tv am avut o placa de unde l-am recuperat si i lam pus pe si la un alt tv l-am lipit din nou si i-am pus un radiator si fct ambele Imi cer scuze fata de tine ca stiu ca esti meserias, dar ori eu sunt greu de cap ori tu te-ai grabit sa postezi, ideia e ca eu nu prea am inteles mai nimic din postarea ta ! Link spre comentariu
YsD_SoRyN Postat Martie 23, 2022 Partajează Postat Martie 23, 2022 (editat) Am gasit acest defect de doua ori si intr-adevar bazaiala vine din procesor ,indiferent de volum . Cum puneam pe spatele placii o bucata de cauciuc termic zgomotul disparea in cateva secunde . Faptul ca nu prea conta unde aplicam acest radiator improvizat arata ca era un transfer foarte bun de caldura intre procesor si placa . Bazaiala este de fapt un zgomot generat de o problema termica . Poate asta duce la ideea ca este o defectiune de final ,adica indiferent unde este racita placa ,zgomotul dispare . Am pus cate un radiator subtire cu clei termoadeziv ,unul pe procesor si unul pe placa in corespondenta dupa care am dat gauri de ventilatie in capacul de plastic in dreptul procesorului . Se pare ca defectul nu se agraveaza in timp. Editat Martie 23, 2022 de YsD_SoRyN greasala Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 23, 2022 Partajează Postat Martie 23, 2022 Cond smd ceramic clacat, schimbat=rezolvat problema, cum se identifica..... e simplu pentru un mester cu expierenta..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum