dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Alcatel hd1 cunoscut si de one touch easy db, hf ..etc probleme de display nu se vad toate caracterele ! Se pare modelul acesta are aceasi problema (boala) , pt ca am achizitionat mai multe si sunt cu aceas problema! Daca ma poate ajuta cineva cu o idee e bine venita! Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Nu e nimeni pe aici care repara candva asa ceva? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) Problema este cauzată de îmbătrânirea foliei flexibile de contact între display și placă.S-ar putea rezolva doar prin atașarea unei noi folii cu adeziv proaspăt.Acest lucru se face cu un letcon având un vârf special în formă de (T) și binențeles e nevoie de folia de contact, dar cei ce recondiționează display-uri de radiocasetofoane dispun de așa ceva.Luați legătura cu cei care au avut probleme cu display-urile de la radiocasetofoane și întrebați-i unde le-au reparat, fiindcă cine repară display-uri de rc auto poate repara și display-ul Alcatelului... O rezolvare temporară se poate obține dacă peste capatele foliei treceți repetat cu un pix, ca și cum ați sublinia repetat un text pe o hârtie.Presiunea aplicată reface uneori contactele slăbite. Alt mod ar fi să atașați o bucată de cauciuc moale sau o bucată de furtunaș de perfuzii peste capătul cu probleme al foliei, care să fie presat pe ea la montarea display-ului și astfel să asigure contactul necesar între folie și display.Asta dacă există spațiu disponibil, eu aplicam asta la calculatoarele de buzunar care aveau aceeași problemă. Editat Noiembrie 14, 2018 de validae Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Nu e devina folia...daca ating cu degetul pe componentele de langa ci sed 12345...care se afla sub materialul izolant ...imi genereaza caractere pe display Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Atunci e posibil să fie de vină ceva trasee întrerupte/corodate de umezeală sau lipituri dezlipite. Dacă puteți pune o poză MACRO clară a zonei respective, ar fi util. Dacă telefonul nu are capabilitatea de a face poze clare de aproape, folosiți o lentilă convergentă (lupă) de diametru mic și distanță focală mică, pusă în fața obiectivului camerei.Depărtând sau apropiind telefonul (cu tot cu lupa atașată) de zona de fotografiat, se poate obține o imagine clară de foarte aproape.Lumina suficientă e foarte critică la astfel de poze, e preferabil să faceți poza la lumină naturală, nu folosiți blitz-ul inclus al telefonului, fiindcă apar reflexii deranjante. Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Asta incerc sa pun ..am posibilitate de microscop dar sa fac foto marime ( mica) Problema e ca nu am valorile pieselor din manualul service ..ci sed1234...am specificat am 5-6 placi display ....toate se comporta la fel! Nu e de corodat ....sunt curatate bn cu alcool izopropilic Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) Nu mă interesează toată placa, doar zona unde spuneți că făcând atingere cu degetul, apar caracterele pe ecran.Oricum, pozele MACRO sunt de obicei localizate pe zone restrânse... Eventual puneți și o poză cu display-ul așa cum afișează el acum, cu probleme... Editat Noiembrie 14, 2018 de validae Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Difera de la o placa la alta ...una care e cea mai buna afiseaza doar pe jumate partea de jos pe longitudine ..altele doar cateva puncte...dau toate detalile dupa amiaza cand ies de la serviciu Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 7 SED1235-EPSON.pdf Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Păi dacă nu atingeți placa, display-ul nu afișează nimic, sau doar parțial ? Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Afiseaza doar partial...daca nu ating placa o sa fac foto pentru toate detaliile ! Poate reusim ceva ...este un tel de suflet si vreau sa l aduc la viata pentru al folosii personal Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Am sacrificat o carcasa pt masuratori! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum