Vizitator Boby Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Am de construit un amplif stereo cu doua tda 7294 si binenteles ca au nevoie de radiatoare , si cum mie lene sa le calculez :smt003 ,as dori sa stiu care este suprafata optima pentru un tda 7294 -- a unui radiator binenteles --Va multumesc !!! :smt006 Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 conteaza si daca lamelele au striatii sau nu, orientarea, distanta dintre ele...etc.Eu as sugera peste 1000cm2 daca vrei sa stea reci fara ventilator.Cu ventialtor merge lejer si cu 300cm2. Link spre comentariu
Vizitator andrei_art Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 cel mai simplu...ia un cooler de procesor (cel mai ieftin) isi face treaba perfect. e in jur de 30lei si iti tine tda-urile "la rece" :smt003 eu am pus pe un cooler de amd si merg periculos :yawinkle: (cred ca merg si 4 tda-uri...n-am incercat inca :smt003 )p.s. nu uita sa le izolezi de radiator :weedman:p.p.s. scuze ca n-am precizat...eu am pus 2 tda-uri pe acel cooler si n-au nici o treaba. si partea buna e ca nici nu ocupa mult :supz: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 s-ar putea sa iesi mai ieftin daca iei un radiator simplu, pe care sa incapa ambele integrate, cred ca gasesti de vanzare pe aici pe forum, si ii pui un ventilator de 8x8 cm ;)coolerele de procesor banui ca-s mai scumpe si iti trebuie cate unul pt fiecare integrat. Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Iulie 28, 2007 Partajează Postat Iulie 28, 2007 Hei boby, si pana la urma cat de mare ai pus radiatorul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum