Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentru TDA 7294 un radiator !!!

Vizitator Boby

Postări Recomandate

Vizitator Boby

Am de construit un amplif stereo cu doua tda 7294 si binenteles ca au nevoie de radiatoare , si cum mie lene sa le calculez :smt003 ,as dori sa stiu care este suprafata optima pentru un tda 7294 -- a unui radiator binenteles --Va multumesc !!! :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• bradacalin

1

Top autori în acest subiect

conteaza si daca lamelele au striatii sau nu, orientarea, distanta dintre ele...etc.Eu as sugera peste 1000cm2 daca vrei sa stea reci fara ventilator.Cu ventialtor merge lejer si cu 300cm2.

Link spre comentariu
Vizitator andrei_art

cel mai simplu...ia un cooler de procesor (cel mai ieftin) isi face treaba perfect. e in jur de 30lei si iti tine tda-urile "la rece" :smt003 eu am pus pe un cooler de amd si merg periculos :yawinkle: (cred ca merg si 4 tda-uri...n-am incercat inca :smt003 )p.s. nu uita sa le izolezi de radiator :weedman:p.p.s. scuze ca n-am precizat...eu am pus 2 tda-uri pe acel cooler si n-au nici o treaba. si partea buna e ca nici nu ocupa mult :supz:

Link spre comentariu

s-ar putea sa iesi mai ieftin daca iei un radiator simplu, pe care sa incapa ambele integrate, cred ca gasesti de vanzare pe aici pe forum, si ii pui un ventilator de 8x8 cm ;)coolerele de procesor banui ca-s mai scumpe si iti trebuie cate unul pt fiecare integrat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări