Vizitator Bogdan_cj Postat Noiembrie 11, 2018 Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 Buna seara, dețin un soundbar Philips HTL 6140 la care nu-i mai funcționează subit sonorul indiferent de sursa de sunet (hdmi, usb, optic, etc). Dupa 2 zile de repaos a mai funcționat o zi, dar de 2 săptămâni sta pe butuci. Am incercat update de firmware, resetare din fabrica toate fara nici un rezultat. Din principiu mă feresc de service-uri autorizate, așa că sunt recunoscator dacă ii cineva din Cluj dispus să mă ajute sa ii dau de capăt. Menționez că dețin și manualul de reparatii, dar sunt unii termeni care nu ii inteleg (sunt novice rău în depanare). Mulțumesc și mă scuzați daca am greșit locul postării sau solicitarea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 (editat) daca nu suporti service-uri autorizate inseamna ca nu suferi mai mult de jumate din oamenii de pe acest forum,deci prin urmare i-ti recomand un forum de manelisti aia sigur nu sant autorizati in acest domeniu si mai mult ca ,,sigur te vor ajuta,, si va ve-ti suferi reciproc success ,,bogdan_cj,, sper ca nu esti din cluj(cj) ca faci orasul natal de ras Editat Noiembrie 12, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Bogdan_cj Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Acum 17 minute, iuliantv a spus: daca nu suporti service-uri autorizate inseamna ca nu suferi mai mult de jumate din oamenii de pe acest forum,deci prin urmare i-ti recomand un forum de manelisti aia sigur nu sant autorizati in acest domeniu si mai mult ca ,,sigur te vor ajuta,, si va ve-ti suferi reciproc success ,,bogdan_cj,, sper ca nu esti din cluj(cj) ca faci orasul natal de ras M-ai înțeles total greșit. Am vrut că cineva sa îmi explice 2-3 chestii de pe planul electric. Nu am nimic împotriva oamenilor cinstiți, dar eu personal nu am avut parte de așa ceva in service-uri și înainte de toate prefer sa cer un sfat de unde pot, dar am să țin cont de sfatul tau prietenesc și am să apelez la un forum de maneliști. Tie când ți se arde un bec la mașină te duci direct la reprezentanta sau întrebi înainte un prieten? Ii mai ușor să dai cu pietrii decât să dai o mana de ajutor. P.S. sunt din Cluj și nu vad de ce as face orașul de ras. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 @Bogdan_cj, ca sa-ti explice cineva "2-3 chestii" de pe schema, va trebui sa precizezi care chestii. Daca vrei sa pui o intrebare, apoi fi direct. Pune schema aici, apoi intreaba ce vrei sa intelegi. Precizeaza daca stii sa folosesti un multimetru, daca poti lipi/dezlipi o piesa, etc. Poate chiar nu ai de ales decat sa cauti un "prieten" care sa te ajute. Nu e totul in viata doar un schimbat de bec auto. Mai ales la generatiile actuale de electronice. De regula, postari generale ca a ta deviaza discutia catre inutil. La fel si anumite remarci inofensive, dar care dau motive, tot inutile, unora sa se simta vizati. NB: Eu sunt convins ca cei din CJ nu-s mai speciali decat alti romani, deci imi e greu sa inteleg cum ai face orasul de ras... ignora-l pe colegul depanator. E o regula aici pe forum sa fii vizat si judecat dupa locatie (sic!). Link spre comentariu
elektronu85 Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Salut! Poti posta manualul de service aici?? Ai facut ceva la soundbar? L-ai desfacut sau ceva? Niste poze ar fi foarte utile. Dar mai inainte de asta precizeaza exact cum l-ai folosit, ai mai legat si alte boxe la el. daca da unde si cum?? etc. Da cat mai multe detalii pentru ca noi, de partea "cealalata" a monitorului nu avem cum sa te ajutam daca nu dai cat mai multe amanunte. P.S. Si pune aici tot ce gaseti despre soundbar-ul tau, gen manual de service si alte informatii de genul acesta, pentru ca n-o sa stea nimeni sa caute si sa descarce ceea ce ai tu nevoie si nu persoana in cauza... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Mai curand pozele cu subwoofer-ul desfacut caci acolo este sursa. Sursa e probabil problema. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan_cj Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Salut si multumesc pt raspunsuri. Aici https://we.tl/t-6ZZJpVIzD1 este manualul de reparatii. Stiu sa folosesc un multimetru si daca nu este prea complicat stiu sa lipesc/schimb si componente (gen rezistente, bobine). La sound bar nu am legat nimic in plus si l-am folosit normal, ca sa zic asa, pe intrarea optica (legat la TV). Momentant l-am desfacut si i-am masurat doar tensiunea de la intrare (aprox. 42V). Am incercat sa urmez si pasii din poza de mai jos (luata din manual), dar m-am poticnit repede, la "Check I2S output". Din schita nu mi-am dat seama unde vine I2S... Subwooferul este wireless, nu ar trebui sa fie independent de soundbar? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 i2s reprezinta semnalul digital de atac al finalului. Se poate verifica doar pe osciloscop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum