Vizitator amenono Postat Noiembrie 11, 2018 Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 (editat) Exista vreun update de firmware pentru Finlux 50FLHYR185L/274? In meniul lui apare Software upgrade V.3.3.6t si Application Version V2.1.1d Din cand in cand ii mai dau cautare dupa update, niciodata nu a gasit insa ceva. Apare mereu "This software was built on 2014-03-05" Sunt foarte multumit de aparat, singurul minus pe care as incerca sa-l rezolv fiind subtitrarea necentrata si pe banda neagra, netransparenta. Ma poate ajuta cineva sa o modific? As vrea sa o centrez si sa fac benzile transparente, eventual sa le elimin complet daca nu se poate altfel. Multumesc! Editat Noiembrie 11, 2018 de amenono Link spre comentariu
Marian Roman Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 pune niste imagini sa vedem cum se vede... am si eu un tv identic, poate te pot ajuta oarecum Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Bucurate de el pana crapa si nu mai merita,am si eu un Hitache led si la fel face. Nu merita...!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum