Vizitator Vasile Baloiu Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Salut! Am achiziționat un aparat de sudura pe sârma fara gaz. Am sa atașez poza cu detalii tehnice ale lui. Si sarma care o foloseste. Acum trebuie sa achiziționez un generator electric monofazat. De ce putere ma sfătuiți sa il iau. Am de sudat tabla subțire auto. folosirea lui va fi cu bun simt. Mulțumesc mult. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2018 Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 Unul de 2kW ar face față la limită, dar e bine să ai o rezervă de putere, deci aș recomanda unul de 4kW. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 11, 2018 Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 Pentru aplicatia pe care a povestit-o (tabla subtire) ar trebui sa foloseasca un curent de sudare mic. Cred ca cel de 2kW ar face fata cu brio. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 11, 2018 Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 4 ...5 kW parerea mea, daca tot achiziționează generator nu se stie cand are nevoie să alimenteze și un flex mare sau alta scula pe lângă acel aparat. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum