Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte microlab

Vizitator adriancelfrumos

Postări Recomandate

Vizitator adriancelfrumos

salutare

ati avut de-a face pana acum cu astfel de boxe?

ce parere aveti?

stiu ca sunt niste chinezarii dar totusi la pretul lor si la cat de mult le lauda lumea, se pare ca e ceva de capul lor.

pe mine ma bate gandul ca imi cumpar asa ceva:

http://www.torent.ro/articol/216/3077/m ... netic.html

microlab solo 3.

daca are cineva asa ceva il rog sa posteze parerea lui.

multumesc

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dsasorin

1

Top autori în acest subiect

ce sa mai toate sunt chinezarii si Sony si altii acum.Ideea e ca astia de la Microlab din ce am inteles eu sunt mai nordici, adica rusi,si fac sculele Microlab in colaborare cu alti nordici europeni.....Rezultatul ? Se aude super, iar designul este de nota 12. Ce Altec, ce Creative ? Eu mi-am luat Un sistem 2.1 micut dar bubuie casa. super sunet supet design. M-820.Am vrut si eu sa-mi iau Solo, dar am deja amplificare de la un Receiver Yamaha. Deci nu am ce face cu ele....desi arata bine.......Daca nu aveam imi luam de 3 ori pina acum.PS: Era bataie pe modelul asta al meu 2.1. D-abia am gasit, ca se cumpara ca painea calda.Succes, si sa ne spui si noua cum se aude, daca iti iei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări