Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 (editat) 1 hour ago, ym_dx21 said: VGH = 1,5 v si VGL = - 6,98 v Deci cum banuiam, problema pe tensiunea VGH, scoateti folia dintre t-con si display si vedeti daca tensiunea VGH creste pe la 24-27 de volti....daca spuneai de prima data seria de pe t-con poate ca gaseam mai repede defectul...ne invartim in jurul cozii si orbecaim...de aceea nu am vrut sa intervin in topic......acum daca am intrat in hora, hai sa anvartim hora unirii pana la capat.... 1 hour ago, Florinel TV said: Ce bine este ca nu ma ocup cu repararea display-urilor ca altfel aveam de furca cu ele le reparam dar sincer nu am avut de reparat , altfel le reparam , eu am salvat display de telefoane si chiar multe peste 100 de bucati , dar la tv-uri nu am avut dar la tv-uri este mai simplu adica daca stii altfel este greu , la telefoane pentru mine este joaca si sunt mici dar mam obisnuit cu ele , si multe dintre ele le stiu pe derost Fiecare reparam ce putem Florine, gunoaiele astea moderne de ecrane se vor strica la ordinea zilei mereu ......atat ca nu se poate repara toate, dar multe merg reparate si mai mancam si noi o paine... Editat Noiembrie 10, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 (editat) T-con LC320WXE-SCA1 , display LC320WXN-SCB1.....am scos folia dar nu se modifica VGH . Pai acum daca ati intrat in hora , jucam impreuna, ca eu singur nu pot... Editat Noiembrie 11, 2018 de ym_dx21 Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 pe rezistenta (R 57) , am 15 volti dinspre VDD si spre dioda , 5 volti , iar pe VGH am 1,5 v... repet ... T-con LC320WXE - SCA1 Va cer ajutorul pentru ca eu nu m-am mai confruntat cu problema asta , de obicei reparam numai defecte legate de sursa de alimentare la TV . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum