ym_dx21 Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Salutare ! Defectul se manifesta prin prezenta unor dungi verticale , TV-ul are sunet , am verificat / curatat fisele la display si T-con , defectul persista insa s-au modificat dungile (aproape au disparut ) dar tot nu are imagine ...Sasiu 17MB62 - 2.6 , sursa Vestel 17PW25 ...am atasat si poza cu defectul Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Ce display are?Inclin să cred că este defect. Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 LCD LC320WXN-SBA1 ...am observat ca apare imaginea sub forma de siluete pe unele posturi dar abia se disting. rectific ...este LC 320 WXN - SCB1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Display cu probleme si doar colegu Costica LCD poate sa ne spuna ce sa faci ca el este as in display defecte Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Il rog pe domnul Costica sa ma ajute si pe mine cu un sfat ...chiar nu stiu ce sa-i fac Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 1 hour ago, ym_dx21 said: Il rog pe domnul Costica sa ma ajute si pe mine cu un sfat ...chiar nu stiu ce sa-i fac Ati demontat displayul sa vedeti daca are drivere(folii) laterale? Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 nu l-am demontat dar am vazut ca are doua folii sus ...le-am izolat pe rand in fisa de la T-con cu o banda izolatoare peste pinii fisei si jumatate de ecran ramane alb ,cealalta negru si invers...atat am incercat....dar in stare normala de functionare se vede imaginea vag sub forma de siluete peste acele dungi cand am cablul tv conectat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 (editat) Acum 17 minute, ym_dx21 a spus: nu l-am demontat dar am vazut ca are doua folii sus ...le-am izolat pe rand in fisa de la T-con cu o banda izolatoare peste pinii fisei si jumatate de ecran ramane alb ,cealalta negru si invers...atat am incercat....dar in stare normala de functionare se vede imaginea vag sub forma de siluete peste acele dungi cand am cablul tv conectat Nu ai inteles nimic din ce a spus colegu costica lcd Acum 43 minute, Costica LCD a spus: Ati demontat displayul sa vedeti daca are drivere(folii) laterale? Costica spunei omului mai concret ce inseamna divere laterale sau mai bine pune o poza sa inteleaga , as pune eu una dar sincer nu am , si ajuta omul cum spun eu Dupa cum vad eu la colegu nu stie ces alea drivere laterale , dar orice om invata si hai sal invatam cum se cuvine Editat Noiembrie 10, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 https://postimg.cc/sG9hL2c0 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 55 minutes ago, Florinel TV said: Nu ai inteles nimic din ce a spus colegu costica lcd Costica spunei omului mai concret ce inseamna divere laterale sau mai bine pune o poza sa inteleaga , as pune eu una dar sincer nu am , si ajuta omul cum spun eu Dupa cum vad eu la colegu nu stie ces alea drivere laterale , dar orice om invata si hai sal invatam cum se cuvine Stii foarte bine ca eu vreau sa ajut, dar in momentul de fata nu prea am pe cine....trebuia sa spuna daca displayul are t-con detasabil.....eu ce sa inteleg din poza aceea ca nu se vede nimic clar daca acel pcb are si t-con incorporat sau e numai driver superior.... Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Caca...n-are drivere laterale ... Are t-con separat. Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 n-are domnilor...nu v-am spus ca are folii doar sus ? de ce va enervati ? este numai driver superior Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 7 minutes ago, ym_dx21 said: n-are domnilor...nu v-am spus ca are folii doar sus ? de ce va enervati ? OK, pe modulul t-con sunt doua paduri rotunde de masura VGH si VGL masurati ce tensiuni sunt pe aceste paduri si postati aici Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 VGH = 1,5 v si VGL = - 6,98 v Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Ce bine este ca nu ma ocup cu repararea display-urilor ca altfel aveam de furca cu ele le reparam dar sincer nu am avut de reparat , altfel le reparam , eu am salvat display de telefoane si chiar multe peste 100 de bucati , dar la tv-uri nu am avut dar la tv-uri este mai simplu adica daca stii altfel este greu , la telefoane pentru mine este joaca si sunt mici dar mam obisnuit cu ele , si multe dintre ele le stiu pe derost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum