pyu Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 nu are nimeni idee cum vine mufat cablul de la senzor la un receiver DIGI 2TV ( din astea duble pt 2 televizoare) ???am cumparat azi un cablu mufat exact ca la telefon si nu merge :( Link spre comentariu
porman Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Cite fire are inauntru e 2 sau 4? Link spre comentariu
Vizitator dark_one Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 are 4 fire. In senzor e doar un fototranzistor si un led. pyu de ce ai ales gigi tv? Mi se pare mult mai atragatoare oferta celor de la boom care iti dau 2 recievere la un abonament in custodie de exemplu... Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Omul nu vrea alegerea lui contestata ci solutia la mufare.Mufezi cu mufa telefonica cu 4 contacte la fel in ambele capete.Toate firelele sunt necesare pentru o functionare corecta(vcc,signal,gnd,gnd) nu neaparat in ordinea asta.Cablul telefonic premufat nu e bun...ai grija ca poti sa arzi receiverul sau senzorul..firele sunt mufate invers de la un capat la altul. Link spre comentariu
Vizitator ALYN Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 senzorul meu de la DIGI nu raspunde de la o distanta mai mare de 3 m. ce ar fi de facut sa-l pot folosi si de la 4-5 metri. am schimbat un senzor si tot asa functiona Link spre comentariu
blazeu Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Nu pricep ce-ti trebuie mai mult de 3 m. Te uiti la TV prin telescop? Ai pus baterii bune in unitatea mobila? Nu am stat sa masor, dar nu mi-a lipsit tele-telecomanda.Privitor la telecomandarea pe cablu a celui de-al doilea receptor: eu am inadit cablul de mai multe ori pe traseu, si am si o derivatie (pot folosi in 2 locatii receptorul remote) Nu imi amintesc acum daca l-am cablat 1-1 sau "in oglinda" (intrebasem la service RCS), dar in week-end ma uit si postez ce am gasit. (daca nu ai aflat deja)Mie la receiverul dublu mi-au luat in plus 50 de lei, acu' 1 an jumate (si mai aveam un abonament simplu, ceea ce mi-a facut instalarea f simpla, in bucla pe o singura unitate outdoor)Vizionare placuta! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 cablul remote este 1-1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum