Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

nu are nimeni idee cum vine mufat cablul de la senzor la un receiver DIGI 2TV ( din astea duble pt 2 televizoare) ???am cumparat azi un cablu mufat exact ca la telefon si nu merge :(

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pyu

1

• porman

1

• blazeu

1

• Ciprian Alexandrescu

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator dark_one

are 4 fire. In senzor e doar un fototranzistor si un led. pyu de ce ai ales gigi tv? Mi se pare mult mai atragatoare oferta celor de la boom care iti dau 2 recievere la un abonament in custodie de exemplu...

Link spre comentariu

Omul nu vrea alegerea lui contestata ci solutia la mufare.Mufezi cu mufa telefonica cu 4 contacte la fel in ambele capete.Toate firelele sunt necesare pentru o functionare corecta(vcc,signal,gnd,gnd) nu neaparat in ordinea asta.Cablul telefonic premufat nu e bun...ai grija ca poti sa arzi receiverul sau senzorul..firele sunt mufate invers de la un capat la altul.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator ALYN

senzorul meu de la DIGI nu raspunde de la o distanta mai mare de 3 m. ce ar fi de facut sa-l pot folosi si de la 4-5 metri. am schimbat un senzor si tot asa functiona

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu pricep ce-ti trebuie mai mult de 3 m. Te uiti la TV prin telescop? Ai pus baterii bune in unitatea mobila? Nu am stat sa masor, dar nu mi-a lipsit tele-telecomanda.Privitor la telecomandarea pe cablu a celui de-al doilea receptor: eu am inadit cablul de mai multe ori pe traseu, si am si o derivatie (pot folosi in 2 locatii receptorul remote) Nu imi amintesc acum daca l-am cablat 1-1 sau "in oglinda" (intrebasem la service RCS), dar in week-end ma uit si postez ce am gasit. (daca nu ai aflat deja)Mie la receiverul dublu mi-au luat in plus 50 de lei, acu' 1 an jumate (si mai aveam un abonament simplu, ceea ce mi-a facut instalarea f simpla, in bucla pe o singura unitate outdoor)Vizionare placuta!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări