augustin Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) Sanatate . ! ce telecomanda se potriveste pt acest tv ? Componente : sursa : D5310A , Final linii : D5032 , Trafo linii : BSC25-F3010H Procesor : are lipita o eticheta pe care este scris : NT11106PC322AG , Am telecomanda programabila RCW Smart 3:1 Dar de la Akai nu merge nici un cod Editat Noiembrie 9, 2018 de augustin Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Cam asta ar fi fisierul IRAkai CT-2127AUS.txt Dar cred ca este IR1338. Succes! Link spre comentariu
augustin Postat Noiembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Multumesc ! Am reusit pana la urma cu RCW 3:1 . Am scris telecomanda cu Marca : SHOV si model Game PP=LI TV , Cod : 595 Ma interseseaza daca gasesc de cumparat echivalenta pt ca RCW nu am decat una .Pt uz prsonal . Si nu gasesc sa mai cumpar . Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Acum 16 ore, augustin a spus: Multumesc ! Am reusit pana la urma cu RCW 3:1 . Am scris telecomanda cu Marca : SHOV si model Game PP=LI TV , Cod : 595 Ma interseseaza daca gasesc de cumparat echivalenta pt ca RCW nu am decat una .Pt uz prsonal . Si nu gasesc sa mai cumpar . Dar OK-iul i-l face corect? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum