Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parca ne plangeam ca ne pleaca medicii

Postări Recomandate

Actorul Florin Busuioc a fost operat marţi seara, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. „Busu“ a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări.

Tânărul Ţieranu este rezident în ultimul an, în Bucureşti, iar de la 1 ianuarie 2019 va avea oficial statutul de şomer. Deşi Spitalul Judeţean din Craiova putea să-l angajeze până acum la Clinica de cardiologie, solicitarea i-a fost refuzată, întrucât scoaterea posturilor la concurs este tergiversată de luni întregi. 

Busu, operat de un şomer.

Link spre comentariu

Aiurea...stirea a fost contrazisa de ministresa sanatatii.Probabil ziarele de scandal au clienti fideli si trebuie sa-i prosteasca cu cate ceva din cand in cand.Vad ca stirea asta a prins.

Si apoi, ca sa comentez putin si titlul, noi ne plangem ca ne pleaca medicii, dar medicii ramasi nu se plang, ba chiar se bucura.Doar de cei ramasi in sistem depind locurile scoase la ''vanzare'' ramase vacante prin plecarile de care ne plangem noi.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Ce vad eu neplacut e faptul ca nivelul profesional scade . Ma rog , la concurenta cu conditiile din spitale si lipsa dotarilor . Medicul care - l trateaza pe cel ars din Piatra - Neamt ( parca ,  ... nu e relevant ) in spitalul de profil din Belgia , unde au fost tratati cu succes si minerii arsi , e roman . N - a invatat medicina in Belgia ... iar pacientul a ajuns deja cu 2 infectii severe intraspitalicesti . Mai nou , se dau chixuri ( decese ) si la spitalele private , la operatii curente . Asta este ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
32 minutes ago, doru3160 said:

Aiurea...stirea a fost contrazisa de ministresa sanatatii.

Nu-i prima data cand ministra sanatatii contrazice. L-a contrazis si pe medicul roman din Belgia care se ocupa de tanarul din Piatra Neamt. 

Acuzații grave din Belgia. Medic român: E mai ușor să se spele pe mâini

Mai citisem ca belgienii de data asta le-au cerut plata in avans pentru spitalizare, dar sigur minstra sanatatii va zice ca Romania este buna platnica. 

Eu intre medicul roman care profeseaza in Belgia si ministra sanatatii aleg sa-l cred suta in mie pe medicul roman. 

Link spre comentariu
Citat

Mai nou , se dau chixuri ( decese ) si la spitalele private , la operatii curente

Pai ce, la spitalele private, nu tot doctorii de la stat lucreaza? Mai nou (sau poate nu) am auzit ca si acolo asteapta plicul...oricum, la stat pot spune cu certitudine ca nu s-a eradicat obiceiul plicului prin marirea lefurilor.Obiceiul s-a pastrat.

Citat

Eu intre medicul roman care profeseaza in Belgia si ministra sanatatii aleg sa-l cred suta in mie pe medicul roman. 

Poti sa-l crezi si pe prea fericitul...aici era vorba de medicul care l-a operat pe Busu...cel putin asa am inteles eu.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Ce sa zic , domnu' Doru ... sant care nu ... ,  mai sant si reveniti din strainatate , si nu e admis oricine . Adica sant niste standarde . Ma rog , depinde si de spital , unele au deja bun renume , au confirmat profesional . Nu vorbesc din auzite , am trecut de curand personal si ca apartinator prin ... Am si asigurare privata de sanatate , si eu si sotia . Si nu minimale , gen contract firma ... 2 consulturi pe an ... ,10 minute . Ce am vrut sa sugerez ... , e ca si acolo s - au imputinat cei care justifica increderea de a te da pe mana lor . Inzestrata cu trusa de operatie ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

La sanador stiu cum e acolo la victoriei afara e vopsit leopardul si inautru gardul (sau invers:hdgfhgdf) e un pic mai ieftin ca la regină stiu asta de la un rmn, niste imprastiati si niste incompetenti(doctorita aia lucreaza si la reg bărbatul ei e cel mai mare mason din ro si nu o sa pateasca nimic) partea proasta e ca nu ii mai intereseaza ce se intampla cu tine dupa operatie su t prea plini de ei ca sa mai recunoasca cand o fac varza total (patita de mine doar ca am scapat usor zic eu aproape identic doar ca la stat). 

Link spre comentariu

doru3160 ministra sanatatii contrazice multe lucruri .... din interes. Rezidentul care l-a operat pe Busu si care de la 1 ianuarie 2019 va fi somer nu are nici un interes daca a fost angajat sa faca taraboi. El face taraboi pentru ca a ramas pe afara, deci nu are post. Stiu prea bine cum sta treaba cu castele din medicina si cum se dau posturile ca sa mai pun botu la ce rahat mananca ministra sanatatii. 

Mi-as dori ca ministra asta a sanatatii sa-si piarda zile din viata pentru fiecare operatie facuta de rezidenti. Dupa ea, rezidentul termina rezidentiatul doar asistand in sala de operatie si apoi dupa terminarea rezidentiatului ... pac ... in primele zile intra in operatie fara nici o practica (a asistat la operatii in perioada rezidentiatului si ii este deajuns!)

Am adus cazul medicului roman din Belgia in discutie ca si ala a fost contrazis de ministra sanatatii. 

Link spre comentariu
1 hour ago, gauss said:

[...]Medicul care - l trateaza pe cel ars din Piatra - Neamt ( parca ,  ... nu e relevant ) in spitalul de profil din Belgia , unde au fost tratati cu succes si minerii arsi , e roman . N - a invatat medicina in Belgia ... iar pacientul a ajuns deja cu 2 infectii severe intraspitalicesti . [...]

... ca sa nu mai zicem de cei arsi in Colectiv, ajunsi si ei dincolo tot cu 'j'de infectii intraspitalicesti, dintre care unii chiar acolo in Belgia

1 hour ago, adrian_pic said:

[...] Mai citisem ca belgienii de data asta le-au cerut plata in avans pentru spitalizare, dar sigur minstra sanatatii va zice ca Romania este buna platnica. [...]

S-au invatat minte, pentru ca trebuie sa colaboreze cu tzara lui "merge si asa", respectiv chiar un ranit de la Colectiv tratat intr-un spital din afara povestea ca ajunsese sa-i fie rusine, deoarece fiind internat si tratat acolo,  statul roman intarzia des cu plata spitalizarii, si asta se intampla atunci cu toate ca era vorba de problema Colectiv ce a fost de mare impact atat emotional sat si social.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări