Vizitator viobio Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Fiind o modă să iti " lampizezi " cdp-ul ....am mai primit unu la " lampizat " si upgrade . Tuburile folosite vor fi doua E88CC Amperex . Aparatul va avea două iesiri , una stoc si una din etajul cu tuburi , cele două ieșiri sunt comutabile . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Finish . https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1828692850513484&id=205920622790723 faceam probe . Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Imi place ca schema e top secret...de parca ar fi de la NASA.... Sau ca n-ar mai exista si alte scheme cel putin la fel de performante cu asta...unii muncesc de la sar creierii la un soft pentru un microcontroller si-l pun la liber pe net, iar altii isi protejeaza o schema cu 2 lampi, 3 condensatori si 4 rezistente... In fine, fiecare cu judecata lui, no offence. Aaaa...ca nu ma pot abtine...era sa uit de miile de scheme simulate si postate de Dl. Lazaroiu... 2 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 La 20.11.2018 la 11:28, Untold a spus: Imi place ca schema e top secret...de parca ar fi de la NASA.... Sau ca n-ar mai exista si alte scheme cel putin la fel de performante cu asta...unii muncesc de la sar creierii la un soft pentru un microcontroller si-l pun la liber pe net, iar altii isi protejeaza o schema cu 2 lampi, 3 condensatori si 4 rezistente... In fine, fiecare cu judecata lui, no offence. Aaaa...ca nu ma pot abtine...era sa uit de miile de scheme simulate si postate de Dl. Lazaroiu... Nu mă obligă nimeni să pun mai multe detalii , așa cum se vede schema este funcțională , intre grila primei triode si masă poți pune o rezistență de 82..150ohmi , se tatonează . Aveți variantele lui Fikus , alea unde scăpa tot jegul de înaltă frecvență . Nici pe dl.Lazaroiu nu îl obligă nimeni să simuleze scheme , dacă vrea bine .... dacă nu .... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Buna Poi are dreptate colegul "Untold". Poi sunt cativa useri care nu au nimic de ascuns. Eu am primit ajutor de la cativa useri de marca(neconditionat). Pot sa-i numesc aici: valderama,LMOlimpiu,misa,gheo23, fcon,si altii,scuze pentru cei omisi. Spor Alex Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Și să vă dovedesc că unii vorbiți aiurea si fără să stiti ce vorbiti , băgați un ochi aici , o fi sau nu o fi aceași schemă ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum