Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips CD620 upgrade&etaj de ieșire cu tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Fiind o modă să iti " lampizezi " cdp-ul  ....am mai primit unu la " lampizat " si upgrade .

Tuburile folosite vor fi doua E88CC Amperex .

Aparatul va avea două iesiri , una stoc si una din etajul cu tuburi , cele două ieșiri sunt comutabile .

IMG_20181106_175520.jpg

FB_IMG_1541573925115.jpg

IMG_20181106_174854.jpg

IMG_20181106_174845.jpg

IMG_20181106_174321.jpg

IMG_20181106_134733.jpg

IMG_20181106_134723.jpg

post-30046-0-24997200-1519377942 (1).jpg

Link spre comentariu

Imi place ca schema e top secret...de parca ar fi de la NASA....:rade: Sau ca n-ar mai exista si alte scheme cel putin la fel de performante cu asta...unii muncesc de la sar creierii la un soft pentru un microcontroller si-l pun la liber pe net, iar altii isi protejeaza o schema cu 2 lampi, 3 condensatori si 4 rezistente...

In fine, fiecare cu judecata lui, no offence.

Aaaa...ca nu ma pot abtine...era sa uit de miile de scheme simulate si postate de Dl. Lazaroiu...

Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 20.11.2018 la 11:28, Untold a spus:

Imi place ca schema e top secret...de parca ar fi de la NASA....:rade: Sau ca n-ar mai exista si alte scheme cel putin la fel de performante cu asta...unii muncesc de la sar creierii la un soft pentru un microcontroller si-l pun la liber pe net, iar altii isi protejeaza o schema cu 2 lampi, 3 condensatori si 4 rezistente...

In fine, fiecare cu judecata lui, no offence.

Aaaa...ca nu ma pot abtine...era sa uit de miile de scheme simulate si postate de Dl. Lazaroiu...

Nu mă obligă nimeni să pun mai multe detalii , așa cum se vede schema este funcțională , intre grila primei triode si masă poți pune o rezistență de 82..150ohmi , se tatonează . Aveți variantele lui Fikus , alea unde scăpa tot jegul de înaltă frecvență .

Nici pe dl.Lazaroiu nu îl obligă nimeni să simuleze scheme , dacă vrea bine .... dacă nu ....

Link spre comentariu

Buna

Poi are dreptate colegul "Untold".

Poi sunt cativa useri care nu au nimic de ascuns.

Eu am primit ajutor de la cativa useri de marca(neconditionat).

Pot sa-i numesc aici:

valderama,LMOlimpiu,misa,gheo23, fcon,si altii,scuze pentru cei omisi.

Spor 

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări