Sharky Postat Noiembrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Restructurarea GM nu e cauzata de electric. Vor ca prin asta sa gasesasca o solutie care sa ii scoata din buda. Vanzarile lor merg prost si ar fi mers mai prost daca nu era treaba asta cu electricu. Sa vedem cum se descurca. Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Nimeni nu-si omoara bateria cu incarcari rapide. Cine si-a luat o masina electrica are nevoie si de una termica cu care sa mearga in weekend, la neamuri, in concediu, sau pe drumuri reale (gropi, noroi, zapada). Mai are nevoie de un garaj dublu cu o statie de incarcare electrica. O autostrada a viitorului pe care sa mearga masini electrice are nevoie, la fiecare 50 km, de cate o termocentrala si de doua statii de incarcare (pentru cele doua sensuri), fiecare cu cateva mii de "prize" si cu facilitati de petrecere a timpului. Paralel cu autostrada mai trebuie o cale ferata pentru trenurile cu carbuni si pacura. Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Transportul electric este super. Numai ca sunteti voi carcotasi si negativisti.Nu vad sa aibe cineva ceva impotriva tramvaielor,troleibuzelor,locomotivelor electrice,metrourilor.Ba mai sunt si electrocare,trotinete electrice,chiar si biciclete-na ca sa fie si cu baterii...am uitat de motostivuitoare.La noi in Timisoara avem primar un prof.dr.ing. care a dotat si comunitarii cu niste segway-ri (sau cum le-o mai zice). In timp si-au dovedit eficienta. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 La 06.11.2018 la 23:14, Sharky a spus: Eu zic ca desi autonomia la Leaf este redusa, se datoreaza doar limitarilor tehnologice. Daca bateria costa jumate si cantarea jumate in mod sigur masina ar fi avut o autonomie dubla, fie ea si optionala. Leaf e o masina de oras, naveta zilnica 20-30km intr-o directie, o incarci acasa seara sau daca ai noroc la serviciu. O mai incarci la supermarket cand iti faci cumparaturile. Nu te apuci sa strabati cu ea Europa ca nu ajungi departe. Cheia e pretul mic de achizitie spre deosebire de cele cu autonomie ridicata. Problema energetica se rezolva, la fel cum s-a rezolvat distributia si rafinarea benzinei, numarul masinilor nu va exploda brusc. Mai greu e sa asiguri curent nepoluant, altfel nu ai facut nimic. Iar aia costa. Desi am si eu masina(nu electrica),totusi ma deplasez la locul de munca(aprox.3 Km cu auto personal),prefer 20-30 min.cu transportul in comun..! De ce? Simplu,de ex. acum fiind IARNA(Nu-i ca ..vara...T Basescu),nu mi se merita sa dau jos gheata de pe parbriz...! DACA ...aveam o masina ..Tesla (autonoma),traseul preprogramat,ma urcam in ea ,cu o simpla comanda ..vocala,ajungeam la...destinatie ! Dar inca NU suntem in secolul...INTELIGENTEI,suntem doar in secolul...VITEZEI/ACCIDENTELOR..!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum