vl78stc Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 salutare la acest tv nu vede pe usb filme descarcate de pe net cu torent,cum pot sa le vad si ce program trebuie sa am sa trec filmele in formatul pe care il citeste usb tv multumesc Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Cautati in manualul televizorului ce formate video suporta playerul incorporat. Apoi descarcati de pe net un convertor (soft) care poate face conversia de la ce aveti pe stick la ce format suporta televizorul. Dar fara compresie caci stricati calitatea semnalului. Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Specificaţii tehnice Imagine/Ecran Afişaj Televizor LED HD Rezoluţie panou 1366 x 768p Raport lungime/lăţime 4:3/16:9 Luminozitate 230 cd/m² Raport de luminanţă de vârf 65 % Caracteristici superioare imagine Digital Crystal Clear Dimensiune diagonală ecran (inch) 32 inch Dimensiune diagonală ecran (metric) 80 cm Sunet Putere de ieşire (RMS) 16 W Caracteristici superioare sunet Incredible Surround Sunet clar Echilibrare automată a volumului Control bass Smart Sound Aplicaţii multimedia Formate de redare video Containere: AVI, MKV H264/MPEG-4 AVC MPEG-1 MPEG-2 MPEG-4 WMV9/VC1 HEVC (H.265) Suport formate subtitrări .SMI .SRT .SSA .SUB .TXT .ASS Formate redare muzică AAC MP3 WAV WMA (v2 până la v9.2) Formate redare imagini JPEG BMP GIF PNG cam asta are si ce soft recomanzi sa descarc .Multumesc Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 (editat) Aveti acolo formatele pentru redarea video. Introduceti stickul in laptop, calculator. Intrati in THIS PC si veti gasi iconita stickului. Deschideti stickul, dati click dreapta pe fisier (film descarcat de pe torent) si apoi click stanga pe proprietati pentru a afla ce format are filmul descarcat. Daca are unul din formatele acceptate problema este in alta parte. Editat Noiembrie 6, 2018 de yokoono Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Vedeți că uneori nu e suficient să aveți formatul acceptat de tv, ci să aveți filmele stocate într-un folder având numele cu terminația potrivită. Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 adica ce terminatie?am un film descarcat de pe torent formar dvdxrip si nu il vede tv;cum il fac sa vad filmul ,e vorba si de rezolutie daca filmul e ful HD multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Trebuie convertit filmul in avi , MPEG etc. dar nu cred ca se merita Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 in situatia mea se merita, la calculator nu am acces mult timp datorita copiilor la servici mai am timp si trebuie sa rezolv problema asta multumesc de sfat Florin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Acum 2 ore, vl78stc a spus: in situatia mea se merita, la calculator nu am acces mult timp datorita copiilor la servici mai am timp si trebuie sa rezolv problema asta multumesc de sfat Florin Pai eu de asta am spus ca nu se merita ca convertirea pe un PC dureaza cel putin 3 ore (asta depinde de film cit are) de iti vine sa dai cu el de pamint , nu mai spui ca mai dureaza si sal pui pe stick , inca o ora daca nu mai mult acum depinde de film si mai ai si copii care asteapta si ei la pc , atunci sa vad eu cum procedezi ca se merita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum