Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor hotă 270w Cata trei viteze

Marius84

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius84

6

• validae

5

• adydep

3

• ionutb71

2

15 hours ago, validae said:

Eu am modificat convenabil viteza unui astfel de motor cu condensatori înseriați. E mai practic decât variatorul, fiindcă nu introduce zgomot de comutație în rețea

In schimb factorul de putere e pe camp...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 09.11.2018 la 14:47, validae a spus:

Eu am modificat convenabil viteza unui astfel de motor cu condensatori înseriați. E mai practic decât variatorul, fiindcă nu introduce zgomot de comutație în rețea și se pot alege trepte convenabile de viteză montând capacități diferite pe comutator.

@andrei....cred că mergea mai corect să spui că ceri o poză în care să se vadă ancoșele (adânciturile sau canalele) statorului, ori cu bobinele (spule = bobină sau spiră în germană) fiindcă nu toți sunt familiarizați cu termenii bobinatorilor. Termenii oricum sunt majoritar preluați din germană (spule) saufranceză (ancoșe)...dar unii sunt preluați și de dicționarele limbii române.

Am o hota Cata 270w cu trei viteze si vreau sa-i scad viteza pe prima treapta, e prea puternica si ca volum de aer si ca zgomot ca sa o las sa traga aburi de la o supă. Mai exact unde se inseriaza condensator, direct pe alimentare sau cu condensatorul deja existent, pe infasurarea fara prize ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări