ceorneialexdru Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Buna ziua! Daca ati intalnit un astfel de televizor, stiti si codul telecomenzii? Mi-a trimis cineva o poza a telecomenzii si modelul televizorului, dar nu stiu pe ce cod ar merge. Eu folosesc telecomenzi programabile: Bravo, Superior, Made For You si classic. Am cautat in toate cataloagele si nu gasesc nici macar ceva asemanator. Atasez si poza telecomenzii. Miltumesc mult! Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Buna ziua! Am gasit codul telecomenzii, din poza, RM-C3174 si a-r mai functiona si la urmatoarele modele: LT-22C540, LT-24C340, LT-32C550,LT-49C550 si LT-50C550. Atit e tot ce stiu, in rest,.... ceata. Poate a-ti intalnit dumneavoastra asa ceva. Multumesc! Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 (editat) MFY 1140(Atentie, convertorul Bravo da cod gresit!!!) Editat Noiembrie 7, 2018 de tehtronics Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Da??!! Multumesc! Atunci o sa folosesc Made For You si i-l pot tranforma prin functia de invatare. Multumesc foarte, foarte mult! Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 incarca BRAVO cu fisierul asta... JVC.txt 2 Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Multumesc! Deja l-am copiat! Multumesc inca o data! Link spre comentariu
Perju Virgil Marian Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 La 14.08.2018 la 9:19, Costica LCD a spus: Daca tot am deschis acest topic, intreb tot aici, telecomanda din foto am gasit-o in 3 locuri, la diferite preturi 20, 28 si 35 lei, as lua si cu 35 de lei, dar nu stiu daca pozele sunt reale si mi-e teama sa nu-mi trimita alta balarie, de aceea intreb, are cineva cumparata aceasta telecomanda?, daca da, sa-mi spuna si mie de unde pot cumpara exact aceasta telecomanda, daca nu se poate aici, atunci pe privat. Multumesc la firma electrosib sibiu Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 La 07.11.2018 la 9:49, tehtronics a spus: incarca BRAVO cu fisierul asta... JVC.txt Buna dimineata! Pana la urma a ajuns telecomanda la mine. A fost desfacuta si curatat cblajul si tastatura pe interior de un meserias, dar nu a montat-o cum trebue. Asaca a blocat-o. Am deblocat-o si functioneaza identic cu fisierul dat de dumneavoastra. Bineinteles, clientul a vrut sa-i inscriu una. Multumesc de ajutor! Link spre comentariu
Perju Virgil Marian Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 E buna de notat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum