78ATI Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Buna tuturor. La sugestia unui bun amic (@XAN77) am inceput sa migrez spre PicBasic, insa ...m-am lovit de o problema: Concatenarea String.Mai precis in manualul PicBasic se spune: "The PROTON+ compiler supports String variables, only when targeting a 16-bit core PICmicro device."Ok...am inteles, insa eu folosesc PIC - 12bit. ce pot face? Exista vre-o solutie?Ma intereseaza ceva de genul:var_a="test"var_b="reusit"var_suma=var_a + "-" + var_bExemplul este absolut imaginar, insa doresc sa imi afisez respectivul string pe un ecran. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Vezi in manualul compilatorului la instructiunea PRINT. Nu e nevoie sa le concatenezi, le afisezi succesiv. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Nu am lucrat cu PicBasic dar in Basic operatorul de concatenare a sirurilor este "&".Incearca:var_suma=var_a & "-" & var_bTeoretic ar trebui sa mearga in orice flavour de Basic. Link spre comentariu
78ATI Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 In PicBasic operatorul & este AND logic! astfel nu va avea rezultatul scontat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum