alcon Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Ora nu mai poate fi aflata decat cu Arduino? Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 vad ca pana la urma sunt proiecte cu afisaje comandate cu MAX7219, asa ca va prezint si eu ce testez de ceva timp si e ok: https://nicuflorica.blogspot.com/2018/10/ceas-matriceal-cu-alarma-termometru-si.html proiectul a fost preluat de la https://123led.wordpress.com/ si a fost adaptat preferintelor mele Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 ora se poate afla, cel mai precis, sau bine, printre cele mai precise metode, de la gps. si tot cu arduino asta ca sa ma laud ca mi-a venit gps-ul de la chinezi. am sincronizat rtc-ul de pe gps si apoi l-am pus la ceas. sunt curios cu cat ramane in urma...sau inainte. va salut domnule Nic! foarte interesant site-ul dvs, am facut si eu vreo 2-3 proiecte de acolo, mai ales pe cele cu ceasuri Link spre comentariu
Marin1960 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Cred ca ar fi interesant @gabitzu2006, daca ne-ai impartasi din experienta ta cu rtc-ul sincronizat de la gps. Nu de alta, dar astept cu nerabdare gps-urile comandate de la chinezi si pana atunci, poate imi clarific cum sa fac sincronizarea gps-rtc! Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Februarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2019 desigur. sper sa reusesc sa-l atasez. descarca ce librarii iti cere....la mine l-am facut sa mearga. acum depinde de ce module vei avea...desi nu cred ca prea mult. succes! gps2rtc.ino Link spre comentariu
Marin1960 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Multumesc, @gabitzu2006! Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 cu placere! sa-ti fie de folos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum