Dxxx Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Pai vezi, ciubucareala este problema... Faptul ca erau si inseriate nu este de interes; inteleg ca grupurile in paralel nu aveau nici o rezistenta de echilibrare, ceea ce ma si asteptam. Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) merge mai greu proiectul, azi am reusit sa lipesc jumatate din leduri aici erau alimentate la 6mA pe tot grupul de 28(nu am masurat dar la atat era ultima oara setata sursa Editat Noiembrie 25, 2018 de costy Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 (editat) Pai vad ca merge bine si ai avansat... Oare imi pare mie, sau este geometria din schita pe care o propusesem eu? Daca vad bine ai pus rezistente de echilibrare THT - cum este dpdv mecanic ansamblul, are rigiditate suficienta? Ma gandesc ca nu sunt foarte solide segmentele cob+THT serie... dar chiar daca unul singur nu este prea rezistent, atunci cand sunt atat de multe este probabil ca ansamblul sa fie chiar rigid de-a binelea. Vad insa o problema pentru varianta de dat in exploatare: PRAFUL. Sa lasi COBurile asa nu este o optiune, zic eu. Sa le inglobezi in tuburi de sticla (ingloband si COBul si rezistenta serie) ar fi cel mai bine si in capete ai putea sigila cu o picatura de silicon. Insa nu stiu de unde sa faci rost de tubul de sticla. Mai putin bine / dar ieftin si usor de facut este daca ai folosi tub de perfuzie fie transparent / fie usor mat. Editat Noiembrie 25, 2018 de Dxxx Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 vai de capul meu si al lui nea adi de la adelectro, terminasem azi de montat toate ledurile si dau sa masor de curiozitate tensiuni curenti. Cand , ce vad 210V pt 20mA , masor caderea de tensiune pe o rezistenta 40V..... ba cum dracu asta inseamna aproape 1 A prin rezistenta... de unde naiba, o fi prost multimetrul, dar tot cu asta am masurat si pana acum. Dupa multe scarpinari in cap mai masor odata o rezistenta...... 47kohm le mai si imperecheasem dar cine sa se uite la multiplul de pe afisaj, am vazut doar 47 si aia e Acum cand dracu oi mai ajunge sa le schimb iar..... Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Aoleu... e de ras... Scuza-ma cred ca tu nu prea esti amuzat dupa toata munca de lipit 3D - dar uite ca se mai intampla. Macar poti spune ca tot stai mai bine decat altii - daca faci ceva se mai intampla si din astea - dar este mai bine decat sa nu faci deloc. Asa ca da-i bice la refacere, dar cu ceva cu multiplicator 10 la puterea zero, nu zece la a treia... Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 mi-e mai mare dragul sa ma apuc sa le desfac, dar probabil sapt viitoare ajung sa iau iar rezistente si poate tot sapt viitoare ne intalnim sa iau sursa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum