Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce osciloscop folositi?

valentin78ro

Postări Recomandate

3 hours ago, valentin78ro said:

Miercuri comand osciloscopul. Ideea este : ca sa masor cu el oriunde, fiind un siglent sds 1202x-e (cam la el m-am hotarat, desi eu il.utilizez 80% in deplasari,dar datorita specificatiilor ), trebuie sa folosesc adaptor separat galvanic. As putea sa folosesc tot timpul acel transformator cu sondele aparatului? Ma gandesc sa fie tot timpul sa nu gresesc. Sau doar la sursele de comutatie are randament? Si daca imi puteti recomanda un astfel de transformator de separatie galvanica cat mai mic la dimensiuni... etc. Multumesc !

masa osc.jpg

Link spre comentariu

pe siglent.eu, mai ofera un 4% discount pentru plata online:

... daca vedeam si eu geanta de transport, o comandam si pe aia :)

Items Ordered

Product Name SKU Price Qty Subtotal
Subtotal €339.00
Shipping & Handling €0.00
Discount (4% Payment discount) -€16.41
Grand Total (Excl.Tax) €325.44
Tax
€68.34
Grand Total (Incl.Tax) €393.78

Siglent SDS1202X-E 200Mhz

SDS1202X-E €339.00  Ordered: 1
Shipped: 1
€339.00 

Link spre comentariu
La 12.11.2018 la 17:48, bogdan546 a spus:

Felicitari pentru achizitie. 

La factura nu inteleg de unde vine 68.34 euro . Tva ar trabui sa fie 64.4 .

Si stau pe ganduri sa il comand. De la siglent.eu .La fel ia o taxa . Pai il iau de pe ebay. Din Germania fara niciun fel de taxa de transport sau vama.

Editat de valentin78ro
Link spre comentariu

Bogdane ai avut probleme cu cei din Germania? Sa stiu si eu sa evit o eventuala situatie neplacuta deoarece pentru mine este o investitie apreciabila avand in vedere ca ceea ce fac acasa e mai mult hoby.

Link spre comentariu

Nu am avut nicio problema, dar am sugerat ca ar fi mai bine sa fie achizitionat de la reprezentanta siglent din europa , deoarece este mai usor de rezolvat o problema care poate aparea la osciloscop decat cu o persoane fizice.

Link spre comentariu

As vrea sa vad și eu o persoana fizica care sa schimbe în garanție un aparat de genul celui în discutie. 

Dupa cum am specificat, eu mi-am cumpărat osciloscopul din tara de la un magazin renumit în domeniu tocmai pt a avea siguranța garantiei și sa fie si în tara chiar dacă a trebuit sa dau mulți bani în plus și chiar dacă aveam o experienta foarte vasta cu multe tipuri de osciloscope de foarte mulți ani. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări